Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sulić: Dok je Goluža izbornik, sigurno neću igrati za repku

None Foto: slavko midzor

Čovjek me odbacio iako sam želio igrati. Bio sam kod specijalista u Mađarskoj i oni su mi dali dozvolu za igranje, rekao je Renato Sulić, ponajbolji igrač Veszprema

Prošle sezone sam igrao bolje nego ikad u karijeri. Zaista je to bila sjajna godina, rekao je Renato Sulić, koji je s Veszpremom odlično krenuo u Ligi prvaka, dvije utakmice i dvije pobjede.

Renato Sulić jedan je od najboljih europskih pivota, no za njega nema mjesta u reprezentaciji. S izbornikom Slavkom Golužom se posvađao tijekom priprema za prošlogodišnji rukometni SP i nijedna strana ne želi popustiti.

- Dok je Goluža izbornik, sigurno neću igrati za reprezentaciju. Čovjek me odbacio iako sam želio igrati - rekao je Sulić.

Goluža ga je s priprema poslao kući zato što su liječnici reprezentacije Suliću dijagnosticirali trombozu.

- Bio sam kod specijalista u Mađarskoj i oni su mi dali dozvolu za igranje.

Goluža je ipak odlučio više vjerovati liječnicima reprezentacije i Sulića je poslao kući na liječenje.

- Rekao sam Goluži da sam spreman i da ću igrati na svoju odgovornost, no on nije želio ni čuti. Za mene je igranje u reprezentaciji svetinja i nije mi jasno da netko može odbiti takvog igrača.

Komentari (16)
  • pa zato što su červar i goluža ista frakcija,skupa s gobcem i kalebom....... i dok god su oni na ovim funkcijama mi nikad više medalju zlatnog sjaja nećemo vidjet.....zbog tih ljudi su i otišli i pero i đomba....a od kad je pero otišo to više nije ista repka.....

    11. 10. 2011,   12:44
  • Renato ne brini. uskoro ćeš igrati za kauboje jer će Goluža odstupiti , točnije dobit će nogu zbog nažalost loših rezultata na slijedećem europskom prvenstvu !!!

    11. 10. 2011,   14:12
  • Nije Sulić ništa kriv, nego su kod nas uvijek isti žrtveni janci. Vazda nađu jednog, dvojicu na kojem će graditi autoritet... I tako u svakom sportu. Slično je radio i Ćiro u svoje vrijeme... Gradio autoritet na Cvitanoviću itd...

    11. 10. 2011,   13:14