Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Super-mama rastura: Izgubila sam set i pustila Serenu van...

None Foto: Reuters/PIXSELL 7

Imala je težak porod pred kraj prošle godine, tek je 451. na svijetu, ali to ne dira previše Serenu Williams. Stigla je do trećeg kola Roland Garrosa, u kostimu u kojem odaje počast svim majkama

Serena Williams prošla je u treće kolo Roland Garrosa nakon pobjede protiv 17. nositeljice, Australke Ashleigh Barty u tri seta 3-6, 6-3, 6-4.

- Izgubila sam prvi set i pomislila: 'Dosta je, moram se potruditi'. Onda je Serena izašla iz mene - rekla je najveća tenisačica u povijesti, koju u trećem kolu čeka 11. nositeljica, Njemica Julia Görges.

French Open - Roland Garros | Autor: CHARLES PLATIAU Foto: CHARLES PLATIAU

Serena je pred kraj prošle godine rodila djevojčicu Olympiju, imala je jako težak porod, a tek je kasnije otkrila da joj je i život bio u opasnosti.

Kako bi odala počast svim majkama, za Roland Garros je izabrala poseban crni kostim.

- Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća, objasnila je Serena Williams i dodala:

- A i uvijek sam htjela biti superheroj i ovo je moj način da budem superheroj. U njemu se pomalo osjećam kao princeza ratnica. A pomaže mi i u cirkulaciji, s obzirom na to da sam imala puno problema s krvnim ugrušcima zadnjih godinu dana.

French Open - Roland Garros | Autor: CHARLES PLATIAU Foto: CHARLES PLATIAU

French Open - Roland Garros | Autor: CHARLES PLATIAU Foto: CHARLES PLATIAU

French Open - Roland Garros | Autor: CHRISTIAN HARTMANN Foto: CHRISTIAN HARTMANN

Sereni se divi cijeli svijet.

- Ona je najveća sportašica svih vremena, nastavlja se vraćati i inspirirati nas sve. Ona koristi tenis kao sredstvo da čini dobre stvari. Vidi se koliko ga voli. Stvarno, svi superlativi o njoj i predivne riječi koje možete zamisliti jer ona to zaslužuje - rekao je Novak Đoković.

Komentari (59)
  • Bedastoca...ima "obicnih" majki koje su puno vise puta zavrijedile da se pise o njima...

    31. 5. 2018,   23:28
  • Na stranu sportska dostignuća, ali odvratna je. Kao muškarac je. Ni mrvicu ženstvenosti. Užas!

    31. 5. 2018,   23:44
  • Moram poslije ovakvog članka pustit vodu. Šnidaršić opet zasipa

    1. 6. 2018,   07:06