Obavijesti

Sport

Komentari 6

SuperMANchester: Vragovi do Rima nepodnošljivo lako

SuperMANchester: Vragovi do Rima nepodnošljivo lako
1

Arsenal je pao za 11 minuta. Ronaldo, Ferdinand, Rooneyi društvo djeluju nezaustavljivo. Wenger je izgubio i finale Lige prvaka, ali ovaj poraz je bolniji

VIDEO

Pitanje je hoćemo li ikad više odigrati ovako važnu utakmicu. Ovo je 90 minuta našeg života, moramo dobiti i dobit ćemo je!
Tim riječima Cesc Fabregas ušao je u dvoboj protiv Uniteda, a u tom dvoboju života “umrli” su za jedva 11 minuta. Prvi ozbiljniji prelazak na Arsenalovu polovicu i polufinale je završilo. Mladi Gibbs se poskliznuo, lopta je došla do Parka i gotovo.
Arsene Wenger samo je nepomično ostao stajati, zurio u prazno, svjestan da je pred njegovim igračima nemoguća misija. Vrlo brzo primili su drugi pa treći gol, a jedan od najcjenjenijih trenera današnjice tonuo je sve dublje i dublje.
- Nikad u životu nisam bio tužniji i jadniji. Vjerovali smo da možemo u finale, da ćemo razveseliti navijače... Sad kad vidim njihova lica, samo im se želim ispričati.
Utučeni Wenger nije mogao doći k sebi, ali nakon nekoliko dana vjerojatno će postati svjestan da više nisu ni mogli učiniti. Sve nade nestale su nakon Gibbsove pogreške. Taj dečko jednog će dana biti vrhunski igrač, ali pobijediti United s igračima koji to tek trebaju postati nije moguće.
Godinama se pripremaju za budućnost, koja nikako da dođe. Za razliku od Wengera, Alex Ferguson ima bazu koju nadograđuje jednim, maksimalno dvama igračima. Zato je i uspio. Drugi put zaredom je u finalu Lige prvaka, odlazi u “vječni grad”, a ovaj Manchester United oduvijek onamo i pripada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića