Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

SuperMario i SuperIvana: Ovo je savršeno... Ovo je neopisivo

None Foto: nk rijeka

Na portalu 24sata za vikend ste čitali kako se na Rujevici, na poluvremenu Jadranskog derbija, dogodila prva prosidba. Budući mladenci Ivana Turkalj i Mario Bušić stali su pred klupske kamere...

"Ivana, hoćeš li me učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu? (Tvoj SuperMario)", blještalo je na semaforu riječkog stadiona na poluvremenu subotnjeg Jadranskog derbija. Ivana je rekla "Da", krenule su ovacije navijača i o toj prvoj prosidbi na Rujevici mogli ste čitati na našem portalu.

A vrijedni snimatelj Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, Damir Donadić, s kamerom se našao točno gdje i kada je trebalo pa snimio par koji je tek minutu ranije 'stekao status' budućih mladenaca.

POGLEDAJTE VIDEO

Mario Bušić je Riječanin i, božemoj, veliki Rijekin navijač. Ivana Turkalj je iz Kutine, sezonski je radila na Lošinju, upoznala Maria i (*krademo TBF-u): dogodila se ljubav.

Ivana je svog dečka iznenadila ulaznicama za Jadranski derbi, a Mario je Ivanu iznenadio prosidbom koja je dobila veći aplauz od bilo koje nogometne akcije na ne baš raskošnoj utakmici Bijelih i Bilih.

SuperMario je vikao "Ovo je savršeno!" i zahvaljivao se svom klubu, gledateljima koji su čestitali... Svima. SuperIvana je, u zaručnikovom zagrljaju, uspjela prozboriti samo "Ovo je - neopisivo".

Još jednom: čestitke i puno sreće i od svih nas iz obitelji 24sata...

 

Komentari (30)
  • Ove javne prosidbe su postale dosadne i ofucane. Bljak.

    20. 2. 2019,   17:24
  • kako su ovo vec izlizane fore...pa sta je s ljudima, kakva je to potreba da ides javno pred svima ovo izvodit, pa meni bi bilo neugodno haha, svasta... uglavnom neka im je sa srecom

    20. 2. 2019,   17:19
  • Nadam se da će im brak dugo potrajati.

    20. 2. 2019,   17:42