Obavijesti

Sport

Komentari 10

SuperSlav i dalje dominira! 'Ne znam kako nismo dali više...'

SuperSlav i dalje dominira! 'Ne znam kako nismo dali više...'
1

Kada kažeš da si pobijedio 4-1 momčad koja je izgubila samo dvaput, to puno govori o tvojim sposobnostima i izdanju. Ne želim to skrivati, ali moramo ostati skromni i čvrsto nogama na tlu, rekao je Bilić...

VIDEO

Fantastični Slaven Bilić i WBA i nakon 18. kola suvereno drže prvo mjesto Championshipa! Oni su u 18. kolu došli i do 11. pobjede dobivši Bristol City uvjerljivih 4-1. 

Pokretanje videa...

00:05

Četiri gola uz četiri sjajna strijelca. Prvi je djelo bivšeg igrača Arsenala Gibbsa, na 2-0 povisio je Pereira, Robson-Kanu je zabio za 3-0, a četvrti je strijelac bio sjajni napadač Charlie Austin. Jedini gol za goste zabio je Diedhiou. Hrvatski nogometaš Filip Krovinović utakmicu je odgledao s klupe.

Slaven Bilić preporodio Baggiese svojim dolaskom. Doveo je igrače koje je htio, a to nakon 18. kola izgleda fantastično. Imaju samo jedan poraz i u seriji su od četiri pobjede zaredom. Nije dugo trebalo navijačima WBA da shvate o kakvom stručnjaku je riječ i da ga zavole. Naravno, do kraja Championshipa ima jako puno, ali Bilić je nakon prve četvrtine prvenstva pokazao da klub ima ozbiljne apetite i da ciljaju na ulazak u Premier ligu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Nottingham Forest v West Bromwich Albion - Sky Bet Championship - City Ground

- Nema veze što su oni zabili gol, jedina loša stvar iz ove utakmice je da mi nismo zabili više golova. Kada kažeš da si pobijedio 4-1 momčad koja je izgubila samo dvaput, to puno govori o tvojim sposobnostima i izdanju. Ne želim to skrivati, ali moramo ostati skromni i čvrsto nogama na tlu. Pokazali smo snagu, sjajnu formu i sposobnost da možemo kontrolirati utakmicom. Pokazali smo jednostavno sve. Nema tu diskusije. Ovako moramo stalno igrati - rekao je oduševljeni Slaven Bilić nakon pobjede nad Bristolom.

- Zadovoljan sam igrom od prve do zadnje minute. Početkom drugog dijela su dominirali, ali obožavam to što su se moji igrači borili i branili kao momčad - zaključio je.

WBA u sljedećem kolu igra u gostima kod Prestona, a navijači se nadaju kako će klub nastaviti pozitivan niz jer na legendarnom Hawthornsu euforija već polako raste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram