Obavijesti

Sport

Komentari 56

Sušić i Halilhodžić složni: PSG treba Ivana Rakitića, sazrio je

Sušić i Halilhodžić složni: PSG treba Ivana Rakitića, sazrio je
4

Legende PSG-a nije iznenadilo što PSG želi dovesti našeg veznjaka. Izbornik BiH tvrdi da francuskom prvaku trenutačno nedostaje baš igrač poput Ivana Rakitića...

VIDEO

Ivan Rakitić odbrojava posljednje dane na godišnjem odmoru, a “broje” se i klubovi koji bi ga u siječnju htjeli dovesti. Spominjali su se Liverpool, Manchester United, Inter i Atletico, a novi “lovac” je bogati PSG.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da je naš reprezentativac jedan od tri veznjaka koje bi Parižani htjeli kupiti u siječnju. Spominju se još Miralem Pjanić iz Rome te Borja Valero iz Fiorentine.

- Uopće me ne čudi to zanimanje PSG-a za Ivana Rakitića. Pratio sam ga i prije, a pratim ga i ove sezone. Sazrio je kao igrač - rekao nam je jučer Safet Sušić, izbornik BiH.

Sušić je bivša igračka legenda Parižana, a našeg veznjaka jako cijeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U PSG-u samo četvorica igrača imaju sigurno mjesto. To su golman Sirigu, Thiago Silva, Ibrahimović i Cavani. Svi ostali su zamjenjivi i znaju se rotirati. Mislim da im u ovom trenutku nedostaje baš igrač poput Ivana Rakitića. On je hitar i okretan i sigurno bi mogao puno toga donijeti ovoj momčadi - kaže Sušić i dodaje:

- Ako se odluči na odlazak u Pariz, sigurno neće pogriješiti. Ako je tako dobar u Sevilli, onda može biti dobar i PSG-u.

Vahid Halilhodžić se jučer vraćao sa skijanja, a i do bivšeg trenera pariškoga kluba stigla je vijest o interesu za našeg veznjaka.

- Velika je stvar kad se za vas zanima takav klub. To samo potvrđuje njegovu vrijednost. On bi se mogao dobro uklopiti sa svim tim zvijezdama - rekao je Halilhodžić.

Bit će to očito jako zanimljiv siječanj za Rakitića. Licitacija je počela, a klub koji ga želi morat će izdvojiti barem 15-ak milijuna eura. Šeicima to, naravno, neće biti nikakav problem. Oni su, prema pisanju francuskih medija, Barceloni za Lea Messija spremni platiti 250 milijuna eura. Bio bi to transfer koji bi probio sve granice. Messi, Cavani i Ibra u napadu, a loptama ih “hrani” Rakitić. Zasad zvuči kao san, ali šeici imaju i volje i novca.

Rakitić bi kod Blanca mogao zaigrati umjesto Thiaga Motte

PSG u rosteru ima mnogo odličnih veznjaka. Sad na Rakitićevoj poziciji zadnjeg veznog igra Thiago Motta. Ako dođe, naš bi reprezentativac mogao zauzeti njegovo mjesto. Konkurencija u Parizu je strašna. Tu su i Lucas Moura, Javier Pastore, Matuidi, Verratti...

  • Sirigu - Van der Wiel, Alex, Silva, Maxvell - Moura, Rakitić, Matuidi - Cavani, Ibrahimović, Lavezzi
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener