Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Susret hrvatskih šampiona! Ivica i Mirko se sreli u avionu

None Foto:

Mirko se u noći na nedjelju u Americi borio protiv Roya Nelsona i došao do svoje desete pobjede zaredom, čime se revanširao prgavom Amerikancu za poraz u UFC-u prije sedam i pol godina...

Netko se jedva oporavi od jedne operacije koljena, a njih dvojica su zajedno imali čak 21 operaciju! Ivica Kostelić i Mirko Filipović Cro Cop pravi su fenomeni hrvatskog sporta i istinske legende. Ivica Kostelić je prije dvije godine shvatio da je vrijeme za kraj, koljena više nisu mogla izdržati, no najbolji hrvatski borac u povijesti se i dalje ne predaje.

Mirko se u noći na nedjelju u Americi borio protiv Roya Nelsona i došao do svoje desete pobjede zaredom, čime se revanširao prgavom Amerikancu za poraz u UFC-u prije sedam i pol godina. Mirko se nekoliko sati nakon borbe uputio prema Hrvatskoj, a u Münchenu je sreo velikog Ivicu Kostelića!

Najbolji hrvatski skijaš u povijesti se vraćao iz Area gdje je bilo Svjetsko prvenstvo u skijanju. Susret dviju legendi hrvatskog sporta nije naravno mogao proći bez fotografije.

Čast je susresti ratnika na putu prema kući - napisao je Ivica na Instagramu.

Za Mirka sad slijedi zasluženi odmor i pripreme za novi meč koji bi navodno i ovaj put trebao biti u sklopu Bellatora. Roy Nelson najavio je i njihovu treću borbu, no Cro Cop napominje kako su jako male šanse za to. Idući događaj koji organizira Bellator je u lipnju u Londonu, a tko zna, možda se i hrvatski borac bude borio.

 

 

Komentari (11)
  • Obozavam ih. Prave legende

    18. 2. 2019,   20:16
  • Točno sre napisali...legende, stvarno jesu..

    18. 2. 2019,   20:52
  • A jesu ružni majke ti...

    18. 2. 2019,   18:03