Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sutkinja jednim potezom jasno poručila što misli o monstrumu

None Foto: Reuters/PIXSELL

Nakon što je pročitala dio pisma osuđenog pedofila Larryja Nassara u kojem pokušava opravdati svoje gnjusne postupke sutkinja Rosemarie Aquilina je bacila pismo i jasno poručila što misli o njemu

Gospodine, vi ne zaslužujete ikad više kročiti nogom iz zatvora. Osuđujem vas na 40 godina zatvora, a  prema ovim točkama optužnice, kad se sve to zbroji, idete u zatvor na 175 godina. Upravo sam potpisala vašu smrtnu presudu, rekla je jučer sutkinja Rosemarie Aquilina pedofilu Larryju Nassaru i jasno mu pokazala što misli o njemu.

No, prije nego što mu je izrekla, kako je ona to opisala, smrtnu presudu, sutkinja je napravila nešto što je oduševilo američke medije. Naime, Nassar je tjedan dana prije izricanja presude sudu poslao pismo u kojem pokušava opravdati svoje monstruozne postupke tvrdeći da su njegove žrtve samo tražile medijsku pažnju i novac. 

Naravno, nije Nassar prvi pedofil koji je posegnuo za takvim opravdanjima, a u pismo je čak i citirao Shakespearea napisavši: 'Pakao nema takvog bijesa kao prezrena žena'.

Nakon što je pročitala taj dio pisma sutkinja je jednostavno uzela pismo i demonstrativno ga bacila kao komad smeća gledajući ravno u oči Nassara, a sve je još dobilo dodatno na snazi s obzirom da je to Aquilina napravila neposredno nakon Nassarova obraćanja sucu u kojem je ipak pokazao kajanje. Barem riječima.

- Ova svjedočenja svih vas i sve što ste rekle imala su značajan utjecaj na mene. Jako me sve to potreslo, ali znam da to nije ni blizu onoga što sam ja učinio vama. Nema riječi kojima bih opisao koliko mi je žao zbog svega što sam vam napravio i molim vas da mi oprostite. Ove vaše riječi ponijet ću sa sobom u grob - rekao je kroz suze Nassar. 

GIMNASTIČARKI SKANDAL Pedofilu 175 godina zatvora: 'Nema oprosta, uživaj u paklu'

No sutkinji Aguilini njegove suze apsolutno ništa nisu značile, a svojim postupkom i bacanjem pisma postala je heroina zlostavljanih žena u američkoj javnosti.

- Pismo otkriva da još niste preuzeli odgovornost za ono što ste napravili. I dalje mislite da ste u pravu, da ste doktor, da imate pravo... Da ste vršili ‘medicinski tretman’. Ne bih vam poslala ni svoje pse, gospodine - zaključila je sutkinja i osudila bivšeg liječnika američke gimnastičke reprezentacije na 175 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja 160 djevojčica tijekom pregleda.

Komentari (34)
  • Malo je i dobio.al neka takve u zatvorima najvise vole

    25. 1. 2018,   11:05
  • To je sud! Sto god zrtva napravila poslije onoga sto je dozivjela ne moze je se okriviti da to radi iz neke pozornosti. Glupo je samo znacenje ovoga sto pisem ali moram zbog clanka. Jos gore je sto navodno kajanje i opravdanje kojekakvim vrazima, glasovima te dobnoj skupini a to su uglavnom mladi sve na sudu prolazi pa osuda djeluje kao komad satire u kojoj se zrtva skoro pa ismijava. Mogu zamisliti kako je roditeljima tih zrtava koje ne mogu nista protiv ovog septickog sistema.

    25. 1. 2018,   11:26
  • To je sud i sutkinja a ne ona naša sinkopična Šupa

    25. 1. 2018,   13:18