Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sutkinja ludi zbog nemoralne ponude: '12.000 kuna za noć'

None Foto: Instagram 4

Nogomet je poznat kao muški sport, a sutkinja Fernanda Colombo sigurno je osvježenje u muškom svijetu. No da joj nije lako pokazuje i ono što se njoj nedavno dogodilo. Nude joj da ste prostituira

Nogometna sutkinja Fernanda Colombo (30) postala je poznata preko noći nakon što je zeznula igrača Barcelona Sportinga iz Ekvadora, Kita Díaza.

Tridesetogodišnja sutkinja pozvala je igrača da joj priđe i krenula rukom prema džepu kao da će mu dati karton. Umjesto toga iz džepa je izvadila maramicu i obrisala znoj s lica, a igraču se samo slatko nasmijala.  

Nažalost, ta je scena s terena zgodnoj sutkinji uz pozitivne komentare i simpatične pošalice stvorila i probleme u tolikoj mjeri da je dobila i nemoralnu ponudu koju je objavila na svome profilu na Instagramu.

U e-mailu joj je ponuđeno da se "nalazi s klijentima za najmanje 7000 reala po noći", odnosno oko 12.000 kuna. Kako se navodi u ponudi, družila bi se s "educiranim, inteligentnim i respektiranim muškarcima od 30 do 40 godina starosti".

Colombo je objavila screenshot ponude i napisala kako se osjeća "kao smeće". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lamentável! Receber esse e-mail me fez sentir um lixo. Quero somente trabalhar com o que eu amo, que é futebol e jornalismo. Infelizmente esse ainda é o mundo real. 😞 I got this e-mail today which made me felt like a trash because it contains an imoral sexual proposal. I want to tell the world that I just want to do what I love which means working with football and journalism. Please, respect that! Recién he recebido este correo conteniendo una propuesta inmoral que me hizo sentir una basura. Lo único que quiero és poder trabajar con lo que amo, que és el fútbol y el periodismo. Que todos puedan respectar el camino que elegí para mi vida.

Objavu dijeli Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal)

"Želim reći svijetu da samo želim raditi ono što volim, što znači raditi u nogometu i novinarstvu. Molim vas, poštujte to", napisala je u opisu screenshota.

Inače, Colombo živi u Rio de Janeiru, a diplomirala je na kineziološkom fakultetu te se usmjerila na sportsko novinarstvo, a bavi se pisanjem,  voditeljstvom i i komentiranjem, a sportski svijet je odavno oduševila kako nogometnim znanjem tako i atraktivnim izgledom pa joj često govore da je najljepša sutkinja svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fernandacolombo #referee #trolling #brazil #brasil #womanreferee

Objavu dijeli Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vai Brasil!!!

Objavu dijeli Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futebol é lugar de mulher sim! Aliás, é lugar de todos! #deixaelatrabalhar

Objavu dijeli Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal)

 

Komentari (36)
  • Ma ljuta je , jer je ponuda premala, soma i po eura, pro escort košta više ;)

    2. 7. 2019,   14:17
  • morala se pohvalit, umjesto da nauči reći ne.. ako joj je već ponuda premala.. ili možda diže cijenu ovom objavom?

    2. 7. 2019,   14:21
  • Ma neće ona jer je cifra mala...

    2. 7. 2019,   14:14