Obavijesti

Sport

Komentari 71

'Svaka čast Juranoviću, njegov potez vraća vjeru u nogomet...'

'Svaka čast Juranoviću, njegov potez vraća vjeru u nogomet...'
1

Hvala Juranoviću za taj potez, time je dao pečat svemu ovome. Možemo mi biti veliki konkurenti, navijati za svoje, ali te stvari vraćaju vjeru u nogomet, rekao je Matjaž Kek...

VIDEO

Hajduk i Rijeka odigrali su 1-1 u jubilarnom 150. jadranskom derbiju. Rijeka je bila puno bolja momčad i činilo se da će još jednom pobijediti Hajduk, no Caktaš je golom iz penala u 87. minuti donio Splićanima toliko željeni bod.

To je samo dio od činjenica u kojima su se neposredno nakon 150. Jadranskog derbija složili treneri oba kluba. Matjaž Kek sada protiv Hajduka ima 13 pobjeda, 8 remija i 1 poraz, a Željko Kopić protiv Rijeke 2 pobjede, 10 remija i 4 poraza. Večeras je nemjerljivo zadovoljniji rezultatom bio Kopić

- Izuzetno zahtjevna utakmica. Prvih 20 minuta smo bili dobri, no nedostajao je kvalitetni pas prema naprijed. Nakon toga je Rijeka počela kontrolirati igru i postali su puno opasniji. Mi smo uspjeli nakon jedne individualne akcije uzeti bod - počeo je Željko Kopić.

- Treba priznati da je Rijeka bila puno bolja momčad. Mi smo dali sve od sebe i nagrađeni smo s tim bodom. Ima prostora za napredak u cijeloj našoj momčadi, a posebno nam je problem vezni red jer nemamo dovoljno igrača u rotaciji -  rekao je Kopić te se osvrnuo na prijelazni rok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Eventualni dolasci ovise o odlascima, pokušavamo donijeti najkvalitetnije odluke s obzirom na cijelu situaciju i vidjet ćemo do kraja roka kakve ćemo sve poteze povući.

- Puno igrača je opterećeno, igra u kontinuitetu, do četvrtka ćemo napraviti procjenu tko će igrati u Bukureštu. Vjerujem da ćemo proći, isto želim i Rijeci.

Kapetan Josip Juranović napravio je potez utakmice kada je vratio loptu Rijeci.

- Juranovićev fair-play? Rekao mi je da mu se učinilo da je taj duel bio drukčiji od onoga što je dosuđeno i reagirao je onako kako moj igrač tj. kako igrač Hajduka i treba reagirati. To je duh u kojem odgajamo nogometaše - rekao je Hajdukov trener.

A Matjaž Kek jedva se suzdržao od (otvorenijeg) komentiranja suđenja.

- Ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Utakmica je bila s očekivano puno duela, agresivnosti, borbe, na kraju se mora uključiti još netko... Previše smo opet imali šansi, put nas je puno koštao, Hajduk je jednom ili dvaput pucao i došao do željenog boda - rekao je Kek te prokomentirao dosuđeni penal za Hajduk.

- Ne mogu biti zadovoljan, a ostalo bolje da ne komentiram. Sad sam pogledao situaciju, a čovjek koji ima Fifin znak će isto valjda vidjeti, preblizu je bio... Da, pričam o penalu.

- Trebali smo ranije riješiti utakmicu, to su takve utakmice s puno naboja, razočaranje je veliko, ali nismo izgubili, bila je vidljiva velika želja za pobjedom, gledat ćemo još takvih utakmica. Veliki kompliment igračima obje momčadi.

Pavičić na klupi sve do 92. minute... Zašto?

- Zato što ne igra dobro.

A osvrnuo se i na sjajan fair play potez Juranovića.

- Hvala Juranoviću za taj potez, time je dao pečat svemu ovome. Možemo mi biti veliki konkurenti, navijati za svoje, ali te stvari vraćaju vjeru u nogomet - rekao je Kek te prijateljski poželio sreću Hajduku u Europi.

- Svu sreću želim Hajduku u Bukureštu - zaključio je Slovenac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu