Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Svaka čast, svjetski gol, ali na kraju ćemo se ipak mi veseliti'!

'Svaka čast, svjetski gol, ali na kraju ćemo se ipak mi veseliti'!
2

Jaka doza optimizma koju je Osijekov trener Dino Skender emitirao nakon poraza ima realno uporište. CSKA je zabio iz fenomenalnog poteza, ali... To je bio i njihov jedini udarac u okvir gola

VIDEO

Osijekov mladi trener Dino Skender smireno je i realno komentirao minimalni poraz svoje momčadi u Sofiji od CSKA, u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige.

- Srušili su nas iz prvog i jedinog udarca u okvir našeg gola. Istina, bio je to svjetski gol i svaka čast strijelcu, ali mislim da smo mi, gledajući cijelu utakmicu, odigrali jednu dobru partiju - pričao je Skender.

- Ovo je samo prvih 90 od ukupno najmanje 180 minuta, a ja mislim da ćemo na kraju priče mi biti ti koji će se veseliti. Ne ignoriram pobjedu bugarske momčadi, dali su sve od sebe i pobijedili, ali ja sam zadovoljan igrom moje momčadi i optimist sam što se konačnog raspleta prolaska u play-off tiče.

Osijek: Dino Skender novi je trener Osijeka

Uslijedili su dodatni komplimenti Bugarima:

- Znali smo da je CSKA jako ozbiljna i dobra momčad. Znali smo da će igrati u ovom sustavu i dobro smo im odgovorili, čak smo i kontrolirali utakmicu, ali nije nas išao gol i dogodio se poraz. No... Poraz koji zaokružuje tek prvi dio ovog dvoboja. Vidimo se za tjedan dana u Osijeku! - rekao je Skender.

Bugarski stoper Nikolaj Bodurov hvalio je Osječane:

- Znamo da imaju bogat proračun, da su skupili dosta kvalitetnih nogometaša. Mi smo igrali da pokažemo kako kritike posljednjih dana na naš račun nisu realne nego pretjerane. Ova momčad ima svoj ponos i snagu, to smo htjeli pokazati i pokazali smo, svima. Uzvrat je otvorena priča, imamo tih 1-0 i u Osijek sigurno nećemo doći da bi časno ispali nego da izborimo prolaz u play-off - rekao je Bodurov.

Evandro Da Silva u 52' je stvarno zabio svjetski gol, malo remek-djelo i vjerojatno potez karijere. Sa dobrih 25 metara volej desnicom preko Ivice Ivušića u desne rašlje! S druge strane, Mancea su od gola dijelili centimetri, a Kleinheisler je stresao vratnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj