Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Svaki dan gledam svoju bebu kako se bori. Sve je jača i jača'

'Svaki dan gledam svoju bebu kako se bori. Sve je jača i jača'
4

Allyson Felix prošli mjesec rodila je kćer nakon hitnog carskog reza. Malena je na svijet stigla prerano, ali liječnici su optimistični, bit će dobro, kao i majka, koja već planira nastup na Olimpijskim igrama 2020.

VIDEO

Pokušavam biti otvorena i shvatiti što je Bog pripremio meni i mojoj obitelji. Još se osjećam ranjivo, ali u isto vrijeme i hrabro. I uzbuđeno, rekla je američka atletičarka Allyson Michelle Felix (33).

World Athletics Championships

Sve je jača i sve ljepša

Prošli mjesec rodila je kćer Camryn nakon hitnog carskog reza. Malena je na svijet stigla prerano, ali liječnici su optimistični, bit će dobro, kao i majka, koja već planira nastup na Olimpijskim igrama 2020. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaki dan gledam svoju bebu na neonatalnom odjelu, gledam je kako se bori. Svaki je dan sve jača i sve ljepša - rekla je Felix, koja je najuspješnija američka atletičarka u povijesti sa šest šest olimpijskih zlata.

Plan za Olimpijske igre u Tokiju

Allyson Felix trči 100, 200 i 400 metara, uz šest olimpijskih zlata ima i tri olimpijska srebra i čak 11 zlata sa svjetskih prvenstava.

- Nastavit ću trčati, sad to više ne radim zbog medalja. Vratit ću se i pokušati, ako vidim da ne ide, OK. Znat ću da sam pokušala i dala sve. Imam sve posloženo u glavi, ako se to ne ostvari, nema veze, no moram pokušati - dodala je američka atletičarka. 

Athletics - IAAF World Championships - Day Six - Beijing National Stadium
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...