Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svaki igrač mašta o Wembleyu, ali mi smo svjesni svoje snage!

None Foto:

Potencijalna utakmica sa Srbijom? Ne unosim nikakve emocije u taj dvoboj, ako i dođe do tog obračuna, nema potrebe za dizanjem tenzija. To je suparnik kao i svaki drugi...

Bruno Petković je suparnike 'vatrenih' na Europskom prvenstvu saznao u Puli. Dinamo je u prvenstvenom ogledu svladao (2-1) Istru, a a hrvatski reprezentativac je pobjedu svoje momčadi pratio s klupe.

- Sigurno da smo dobili teške suparnike, ali na kog da smo naletjeli opet bi bilo jednako teško. Engleska je jako neugodna momčad, vidjeli smo to i u Ligi nacija, imaju stvarno odličnu momčad. Češka? Iskreno, i nisam vidio neku preveliku razliku u kvaliteti u tom trećem potu - kaže Bruno Petković, pa nastavlja:

- A tko god nam bude četvrti suparnik, idemo bez kalkulacija, na pobjedu. Svjesni smo svoje snage. Otvaranje na Wembleyju? To je jedan od stadiona na kojem svaki igrač mašta nastupiti, a ja tamo nisam nikada zaigrao. Meni je osobno svejedno gdje se igra, tako razmišljaju i drugi igrači. Nadamo se da će i u Londonu biti puno naših navijača koji nas uvijek i svugdje prate u velikom broju.

Četvrti suparnik vam može biti i Srbija?

- Ne unosim nikakve emocije u taj dvoboj, ako i dođe do tog obračuna sa Srbijom, nema nikakve potrebe za dizanjem tenzija. To je suparnik kao i svaki drugi - završio je Petković.

Komentari (33)
  • Ako Bog da (i poslodavac...) bodrit ću naše na Wembleyu.. Zadnji put kad sam bio tamo 2009-e , popu*ili smo 5:1, prisjelo mi...

    1. 12. 2019,   08:34
  • Bistar momak ovaj Petković , odmjerene i promišljene izjave daje ... možda danas sutra kapetan Vatrenih nakon što odu Luka i njegova generacija ?

    1. 12. 2019,   08:13
  • Čini mi se da će otič na prvenstvo prepotentni i napuhani zbog prošlog svjetskog i kao takvi neće dati maximum a tada imamo problem i sa prosječnim ekipama, uvijek je tako. Na svjetskom smo bili skromni, ponizni sa posljednjom kapljom znoja ostavljenoj u svakoj tekmi osim sa Portugalom, čim smo počeli filozofirat došlo je otrežnjenje. Mi samo znamo igrat na 100% kao da moramo 0:3 nadoknadit i tako cijelu tekmu, svaki ostali pristup je PORAZ!

    1. 12. 2019,   09:40