Obavijesti

Sport

Komentari 29

Šveđani ne žele Ibru na SP-u! 'Izborili smo Rusiju bez njega'

Šveđani ne žele Ibru na SP-u! 'Izborili smo Rusiju bez njega'
1

Nakon što se Švedska plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Zlatan Ibrahimović je najavio kako će nastupiti tamo. No, čini se kako baš i nije poželjan u reprezentaciji...

VIDEO

Veliku polemiku posljednjih dana je izazvao Zlatan Ibrahimović izjavama da će biti na Svjetskom prvenstvu, no nije naznačio hoće li biti kao gledatelj ili kao igrač. 

A o Zlatanu Ibrahimoviću progovorio je drugi golman švedske reprezentacije, Karl Johan Johansson, koji smatra kako povratak Ibrahimovića ne bi bila dobra stvar za Šveđane.

- Uspjeli smo se plasirati na Svjetsko prvenstvo bez njegove pomoći, stoga mislim kako možemo i na SP-u igrati bez njega. No, na treneru je da razmisli hoće li ga pozvati u reprezentaciju ili neće. Ali ako ga pozove, mislim da će Zlatan igrati jako dobro - rekao je Johannson koji smatra kako sada reprezentacija igra timski te postoji mogućnost da se novim pozivanjem Ibrahimovića ta momčadska kemija uruši.

- Kao ekipa, igramo kolektivno i jedan za drugoga. A Zlatan je individualan igrač oko kojeg se vrti cijela igra. Morate igrati drugačiji stil ako imate igrače poput Messija, Cristiana Ronalda ili Ibrahimovića, jer su oni igrači svjetske klase - rekao je golman Šveđana te zaključio za kraj:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam želi li trener uvoditi tako veliku promjenu, jer ako ga pozove morat će mijenjati cijeli sustav igre.

Švedska je krajem prošle godine uspjela napraviti veliko iznenađenje izbacivši Talijane iz dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo bez Zlatana Ibrahimovića, koji je otišao u reprezentativnu mirovinu nakon Eura 2016.

Zlatan je već tada najavio kako će nastupiti na SP-u. No, i tada je izbornik Švedske Janne Anderson rekao kako je mala mogućnost da Zlatana pozove u reprezentaciju jer ne želi rušiti kemiju u momčadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske