Obavijesti

Sport

Komentari 76

Sve planulo! Vatrene će prema Euru bodriti krcata Rujevica...

Sve planulo! Vatrene će prema Euru bodriti krcata Rujevica...
1

Prvi navijači stajali su u redu pred blagajnama još u 5 sati ujutro, sedam sati prije početka prodaje. Brojni su željeli na spektakl protiv Slovačke, a prodaja je trajala samo nekoliko sati

VIDEO

Kontingent ulaznica za internetsku prodaju za ključnu utakmicu kvalifikacija za Euro 2020. između Hrvatske i Slovačke 16. studenoga na riječkoj Rujevici razgrabljen je u manje od pola sata, a na blagajnama je otišao tek dva sata kasnije, oko 14.15, objavio je HNS.

Savez se pritom ispričao navijačima zbog pada servera prilikom puštanja u promet dijela ulaznica za internetsku prodaju.

"Vatrene" će tako po Euro, sasvim očekivano, bodriti krcati stadion Rijeke, odnosno 8211 ljudi, od kojih je 5000 u utorak bilo te sreće i nabavilo ulaznicu. Pred blagajnama se čekalo još od 5 ujutro, a ljudima nije smetala ni kiša ni vjetar. Raspoloženje je bilo sjajno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

15:35

Reprezentacija se okuplja 11. studenoga u Zagrebu, gdje će istu večer sudjelovati na humanitarnoj večeri zaklade "Vatreno srce", a od 12. studenoga bit će smještena u Opatiji. Trenirat će u kampu NK Rijeke na Rujevici, gdje će i igrati utakmicu protiv Slovačke.

Hrvatska je upravo protiv Slovačke pružila najbolju partiju u ovim kvalifikacijama pobijedivši na gostovanju 6. rujna u Trnavi 4-0 golovima Nikole Vlašića, Ivana Perišića, Brune Petkovića i Dejana Lovrena.

Redovi na Rujevici od 5 ujutro: Zapad rasprodan u pet minuta!
Redovi na Rujevici od 5 ujutro: Zapad rasprodan u pet minuta!

Pobjeda ili remi "vatrenima" bi osigurali prvo mjesto i izravan plasman na Euro uz vjerojatan status drugog nositelja na ždrijebu završnog turnira 30. studenoga u Bukureštu.

Poraz znači da ćemo ovisiti o rezultatima drugih utakmica i postoji mogućnost da završimo treći. U tom slučaju vjerojatno bismo imali šansu za plasman preko play-offa Lige nacija u ožujku iduće godine.

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener