Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sve ukazuje na pobjedu Hrvatske protiv Izraela!

Sve ukazuje na pobjedu Hrvatske protiv Izraela!
1

Najmanje pet dobrih razloga govori u prilog novoj pobjedi hrvatske reprezentacije protiv Izraela u kvalifikacijama za Euro 2008.

VIDEO

Mi znamo našu snagu. Bez obzira na to što nismo kompletni, imamo igrače koji mogu iznijeti utakmicu do pobjede. Svjesni smo da je Izrael ključ, najavljuje iz dana u dan Slaven Bilić. Ali djeluje nekako mirno, mnogo mirnije. Nije tip koji se uzda u statistike i brojke, ali možda je i njega smirilo pet dobrih razloga koji navješćuju pobjedu Hrvatske:
LISTOPAD je mjesec u kojemu smo samo jedanput zakazali u odlučujućim utakmicama. Protiv Jugoslavije u Maksimiru 1999. bilo je 2-2 i nismo otišli na Euro 2000. U kvalifikacijama za SP 2002. pobijedili smo Belgiju 1-0, Bugare u kvalifikacijama za Portugal te Šveđane u borbi za SP 2006.
DRUKČIJA GENERACIJA od svih prijašnjih. Čak se i liječnička služba katkad čudi volji Bilićevih igrača. Dok su u ranijim reprezentacijama neki igrači bili “hipohondri”, ovi dečki silno žele igrati.
SVAKOG SUPARNIKA dočekuju jednako. Ovo je prva naša momčad koja nikog nije podcijenila, koja dosad nije imala svoju “Maltu”. Umjesto da se opuste, Andori su “uvaljali” šest komada.
OZLJEDE su postale uvod u svaku utakmicu, a iz njih se uvijek rađala pobjeda. Konkurencija je strašna, Bilić na klupi ima četiri-pet igrača koji mogu zamijeniti udarnih 11.
FORMA igrača je optimalna. Neki su igrali mnogo utakmica ove sezone, neki malo, ali većina ih je igrala - dovoljno.

SRNA NOVI NA LISTI OZLIJEĐENIH
Robert Kovač i Luka Modrić jučer su napokon trenirali s ostatkom momčadi punim intenzitetom, Petrić i Balaban još rade odvojeno. Međutim, jučer je iskrsnuo i problem s Darijem Srnom. Osjetio je bol u zadnjoj loži te je propustio trening. No, na sreću, ne bi trebalo biti ništa ozbiljnije. (tn)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener