Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sveti Ivan Zelina čeka Pivarića: Klinci snimili himnu za junaka

None Foto: Screenshot/youtube

Maleni navijači su u kampu Selce snimili himnu za Vatrene na predlošku pjesme Bijelog Dugmeta 'Ne spavaj mala moj muzika dok svira'. Pivarić je snimku vidio u Rusiji i zahvalio se malim fanovima

Ne spavaj mala moja, Hrvatska dok igra... iz sveg glasa pjevali su klinci u kampu Selce i tako poslali svoju poruku podrške našima uoči finala s Francuskom. 

Iako smo izgubili, naši se kući vraćaju kao pravi heroji, a Josipu Pivariću posebno se vesele u njegovom rodnom gradu Sv. Ivanu Zelini. Svi su već spremni za povratak svog junaka, kojem su organizirali nezaboravan doček.

Foto: ART PRINT

Doček za Vatrenog Zelinčana bit će danas u Sv. Ivanu Zelini od 19 sati na glavnom trgu ispred Gradske kavane. U slavlje se uključilo i lovačko društvo tate Pivarića pa će oni tako pripremiti lovački gulaš koji će se besplatno dijeliti na trgu. Grad je organizirao besplatno pivo, a Zelinski vinari Vina Kos Jurišić i OG Željka Jarec pobrinuli su se da ima i vina. Okupljene će zabavljati sastav Ni 5 ni 6.

Pogledajte dječju navijačku himnu:

Ipak, uz samog Pivarića, najveće zvijezde dočeka bit će dječica koja će na glavnom gradskom trgu svom junaku otpjevati himnu za njega. Oni su sami po predlošku pjesme Bijelog Dugmeta 'Ne spavaj mala moja muzika dok svira', napravili navijačku himnu u kojoj su poseban dio posvetili upravo svom Josipu. Naš Vatreni bek himnu je vidio u Rusiji i od srca se zahvalio djeci na podršci.

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (4)
  • Bravo Pivke

    16. 7. 2018,   11:51
  • moram priznat da me plivarić iznenadio ovo prvenstvo nije bio loš, zapravo jako dobar

    16. 7. 2018,   11:58
  • Piva je doktor, mora bit prvi lijevi bek na euru

    16. 7. 2018,   13:10