Obavijesti

Sport

Komentari 47

'Svi bi na mom mjestu otišli u Barcu! Milan? Pitajte Gattusa'

'Svi bi na mom mjestu otišli u Barcu! Milan? Pitajte Gattusa'
1

Mogao sam ostati u Milanu i čekati priliku, ali želio sam svima pokazati što mogu. Dolazak u Belgiju nije korak unatrag, rekao je Alen Halilović na svom predstavljanju u novom klubu, Standardu

VIDEO

Mislim da nikad nisam vidio takvu atmosferu. Navijači su fenomenalni, odmah je u prvim izjavama kao igrač Standarda iz Liegea Alen Halilović krenuo sipati pohvale.

- Dolazak u Belgiju ne smatram velikim korakom unatrag. Prije nego što sam potpisao ugovor, gledao sam neke utakmice belgijskog prvenstva, fokusirao sam se na način igre Standarda i mogu slobodno reći kako sam došao ovdje da bih osvojio naslov prvaka - rekao je.

On je iz Milana otišao na posudbu u Belgiju do ljeta 2020 godine. Na predstavljanju je Belgijce najviše zanimalo zašto je, iako ima samo 22 godine, izmijenjao čak šest klubova od odlaska iz Hrvatske, a ni u jednom nije uspio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne žalim zbog odlaska u Barcelonu, 99 posto klinaca na mom mjestu bi prihvatilo ponudu - rekao je Halilović koji se nakon epizode u Španjolskoj okušao u Bundesligi. U HSV ga je doveo Bruno Labbadia koji je samo četiri utakmice kasnije dobio otkaz.

- Jako mi se svidio trener Labbadia, ali njegov nasljednik nije me vidio u svom sustavu. Jasno mi je rekao da želi igrati s dvojicom napadača i da se u njegovu koncepciju ne uklapa klasična desetka - rekao je Alen koji je u Belgiju stigao iz Milana. Ni u Italiji nije dobio pravu priliku. Na kraju se zadržao samo nekoliko mjeseci na San Siru.

- Zašto nisam dobio priliku? To morate pitati gospodina Gattusa. Razgovarali smo nekoliko puta, rekao mi je da voli igrače poput mene, ali da sam još mlad i da se moram prilagoditi načinu rada u Milanu i taktički napredovati. Mogao sam ostati i čekati priliku, ali želim igrati i pokazati svima što mogu - zaključio je kapetan naše U21 reprezentacije.

Kada je 2014. godine iz Dinama otišao u Barcelonu B, najavljivan je kao "novi Leo Messi". Pravu priliku u Kataloniji nije dočekao pa se selio preko Sportinga, HSV-a, Las Palmasa, Milana, a najnovija destinacija na kojoj će pokušati potražiti sreću je belgijski Standard.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi