Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi su gledali Sandrin dekolte, a povela je i seksi prijateljicu...

None Foto: Instagram

IAAF je održao svečanu dodjelu nagrada za najbolje atletičarke i atletičare svijeta u 2018. godini. Caterine Ibarguen proglašena je najboljom atletičarkom godine, ali su sve oči bile uperene u Sandru

Svo blještavilo Monaca zasjenila je naša Sandra Perković na dodjeli IAAF-ovih nagrada za najbolju atletičarku i atletičara godine.

VIDEO

Iako se nije našla u užoj konkurenciji za najbolju atletičarku svijeta, Sandra je na priredbi zablistala prekrasnom haljinom s dubokim dekolteom, a povela je i prijateljicu Ivu Čuljak. Dvije prekrasne dame bile su mete brojnih fotoreportera, a Sandra se slikom pohvalila na svom Instagramu.

Sandra je ostala bez nagrade koja je ovog puta otišla u ruke Caterine Ibarguen. Ona je u 2018. napravila ogroman podvig. Ibarguen se natječe u skoku u dalj te u troskoku. 

Unutar 24 sata osvojila je finale Dijamantne lige i Kontinentalni kup u troskoku, a pobijedila je na svih osam natjecanja na kojima je nastupila u sezoni. U skoku u dalj osvojila je igre Srednje Amerike te Karipske igre.

 

Komentari (62)
  • Volim cike priznam, Sandrin dekolte je još i u granicama —al toliko je sve danas više na izvolte da mi je postalo nezanimljivo.. ne znam, kao da se sve namjerno oblače s ciljem da ali baš svi moraju pogledat, mislim nemreš izbjeć sise i guzice di god se okreneš, a još se na kraju i uvrijede ak pogledaš... sexualni objekti koji “ne žele“ biti upravo to... pjevačica, sportašica, il što već da bile se dijele na prirodno, umjetno, broj grudnjaka, koliko troši i koliko je koja bolja u poziranju... daj cure, možete biti i jednostavno lijepe, bez svjetlećeg natpisa “alo vidi sise i guzice“

    4. 12. 2018,   23:17
  • Postaje i ona jeftina 😂

    4. 12. 2018,   23:24
  • Svaka joj čast na uspjesima ali kad progovori zvuči kako Cookie Monster iz Muppet showa

    4. 12. 2018,   23:12