Obavijesti

Sport

Komentari 27

Svi uz Prosinečkog: Izborniče, budite jaki, nema predaje...

Svi uz Prosinečkog: Izborniče, budite jaki, nema predaje...
1

Bivšem "Vatrenom" i izborniku BiH je pozlilo pa je hitno primljen u bolnicu gdje je završio na operaciji. Robi je trenutno stabilno, a poruke podrške poslao mu je igrač Dinama i BiH Amer Gojak...

VIDEO

Legendarni Žuti jučer je imao iznenadnu operaciju, a riječ je o problemu s divertikulom tankog crijeva. Operacija je trajala skoro četiri sata, a izbornik BiH je stabilno.

Pred njim sad slijede dani oporavka gdje će morati provesti par dana u bolnici, a najvjerojatnije neće ići na ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo koji će biti 2. prosinca u Dublinu. Želju za što bržim oporavljenjem mu je poslao igrač Dinama i BiH Amer Gojak.

- Prije dvije noći Robi nije mogao spavati od bolova u abdomenu, bili smo ujutro na kavi i rekao mi je da ga užasno boli. Kako se s abdomenom nije poželjno zezati, odmah je otišao na pretrage u bolnicu. Dobio je visoku temperaturu i liječnici su odlučili što prije operirati ga. Sreća da je sve prošlo u najboljem redu. Sreća u nesreći je da je Robi odmah otišao na pregled, tko zna što se moglo dogoditi - rekao je za Index Robijev pomoćnik Gordon Ciprić.

Prosinečkog je umor uhvatio nakon dolaska iz Španjolske gdje je njegova reprezentacija igrala prijateljsku protiv Furije. No, ta je iscrpljenost potrajala uz bolove, da bi na kraju završio na operacijskom stolu.

Poruku podrške legendarnom žutom šalju mnoge poznate ličnosti, a podršku je poslao i igrač Dinama i novi reprezentativac BiH kojeg je upravo Prosinečki uveo u reprezentaciju. 

Izbornik BiH se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi, gdje bi trebao boraviti nekoliko dana.

- Obitelj, prijatelji i nogometni savez BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Izborniku želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobjede - objavio je jučer tijekom dana NS BiH.

Imao već problema

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. U lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć. Sljedeći dan obavio je detaljne pretrage na KBC Rebru. 

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. No u pitanju je bio manji pad imuniteta. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu