Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svi žele Hrvate! Karačić otišao u Kielce, Cindrić blizu Barce...

None Foto: Andreas Gebert/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je veliki igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini. Jednostavno, Igor je igrač koji je nedostajao Kielceu, kaže predsjednik

Hrvatski rukometaši oduvijek su bili tražena roba na rukometnom tržištu, što dokazuje da smo jedna od najboljih rukometnih nacija svijeta. Luka Cindrić stigao je ovo ljeto u Kielce, no čini se da bi vrlo brzo mogao i put pod noge.

Kako pozicija srednjeg vanjskog ne bi patila, u poljskom prvaku uspjeli su dovesti jednako dobro pojačanje na tome mjestu, i to. pogađate, još jednog Hrvata! Naravno, riječ je o Igoru Karačiću koji je zajedno sa Cindrićem i Čupićem 2017. godine odveo Vardar do pokala Lige prvaka.

Karačić će u Kielce doći na ljeto, a tamo će ga  dočekati i lijevi vanjski Marko Mamić, ali neće Filip Ivić koji je na ljeto dogovorio prelazak u Gummersbach.

- Sretni smo što smo uspjeli dovesti Igora Karačića u Kielce. On je veliki igrač, koji ima ogromno iskustvo igranja na najvećoj svjetskoj razini. Jednostavno, Igor je igrač koji je nedostajao Kielceu i vjerujemo kako ćemo s njim biti puno jači sljedeće sezone - rekao je predsjednik kluba Bertus Servas.

Tako Poljaci mirne duše mogu promatrati situaciju oko Luke Cindrića kojeg Barcelona želi dovesti na ljeto za čak 2.5 milijuna eura, što bi bio jedan od najvećih transfera u povijesti. Najveći transfer je onaj njemačkog golmana Andreasa Wolffa kojeg je upravo Kielce doveo za 3 milijuna eura. Europski prvak iz 2016. stvara ekipu koja bi opet mogla pokoriti konkurenciju, a sva ta imena izgledaju zaista zastrašujuće.

Cindrin se mandat u Poljskoj tako polako bliži kraju nakon samo godine dana, a rukometni divovi u Europi otimaju se za ponajboljeg srednjaka na svijetu. 

 

Komentari (2)
  • Karacic je jednako dobro pojačanje kao Cindrić? Hahahha daj se ne blamirajte...

    11. 3. 2019,   19:53
  • Čuj, Poljaci se pojačavaju?! Poljaci više nemaju novca kao što su imali prije nekoliko godina što se vidi i po njihovim ulaznim/izlaznim transferima. Za godinu, dvije će biti lošiji od Zagreba.

    11. 3. 2019,   20:23