Obavijesti

Sport

Komentari 102

Švicarci šokirali Brazil, Ibrin hat-trick, 'gauči' dobili Italiju

Švicarci šokirali Brazil, Ibrin hat-trick, 'gauči' dobili Italiju
3

Autogol Daniela Alvesa donio je 1-0 pobjedu Švicarskoj nad Brazilom, Argentina je slavila u Rimu 2-1, a Njemačka i Paragvaj igrali su 3-3. SAD je svladao BiH 4-3

VIDEO

U ostalim prijateljskim utakmicama odigranim u srijedu navečer najveće iznenađenje priredila je reprezentacija Švicarske koja je pobijedila peterostrukog prvaka svijeta Brazil!

Švicarci su na St. Jakob stadionu u Baselu svladali Brazilce 1-0 autogolom Daniela Alvesa te tako došli do prve pobjede u trećem međusobnom okršaju. Spomenimo, da su gosti igrali u jakom sastavu s Neymarom, Hulkom, Luizom Gustavom, Marcelom, Thiago Silvom i Danteom.

One-man show ponovno je imao nezaustavljivi Zlatan Ibrahimović, koji je u 4-2 pobjedu Švedske nad susjednom Norveškom ugradio hat-trick. Ibra je zabio u 2., 28. i 57. minuti, dok je još jedan gol nadodao Svensson.

Veliku pažnju privukla je utakmica Italije i Argentine, koja se na Olimpijskom stadionu u Rimu igrala u čast papi Franji I. Slavila je reprezentacije papine domovine, koja je svladala 'azzurre' 2-1 golovima Higuaina i Banege, dok je za Talijane zabio Insigne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njemačka u Kaiserslauternu je odigrala atraktivnu utakmicu protiv Paragvaja, ali bez pobjednika 3-3. Gosti su šokirali domaćine stigavši u vodstvo 2-0 već nakon 13 minuta preko Nuneza i Pittonija, ali Gündogan i Müller do 31. minute vraćaju na 2-2. U prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela Paragvaj je ponovno poveo 3-2 Samudija, a Bender u 75. minuti postavlja konačnih 3-3.

Bosna i Hercegovina je u Sarajevu odigrala ludu utakmicu protiv SAD-a na kojoj je palo sedam golova, ali na kraju su gosti izašli kao pobjednici slavivši 4-3. BiH je povela 2-0 preko Džeke i Ibiševića, a u nastavku golom Johnsona i hat-trickom Altidorea Amerikanci su preokrenuli na 4-2. Rezultat je smanjio Džeko u 90. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu