Obavijesti

Sport

Komentari 128

Svjetski prvak je pao! Turska 'konjica' sredila je Francusku...

Svjetski prvak je pao! Turska 'konjica' sredila je Francusku...
1

Svjetski prvak Francuska doživjela je pravi debakl u Istanbulu. Turska ih je pobijedila 2-0 i preuzela prvo mjesto u skupini u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo...

VIDEO

Svjetski prvak Francuska protiv prosječne Turske. 'Ma zicer, ovo Francuzi dobivaju s pol' gasa' rekli bi kladioničari. A onda šok za Tricolore u Istanbulu. Sjajna Turska šokirala je svjetske prvake i pobijedila ih 2-0 u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Obje momčadi su do ovog kola bile stopostotne i ovo je bila borba za prvo mjesto, no Turci su potpuno zasjenili Francuze koji su i u najjačem sastavu bili nedorečeni. Domaćini su do gola stigli nakon glavometa, a gol je zabio stoper Ayhan u 30. minuti. Poput nokautiranog boksača izgledali su svjetski prvaci, no kad imaš Mbappéa, Griezmanna, Pogbu, čemu briga. No tako su samo mislili. 

Nakon devet minuta dočekala ih je nova šamarčina. Varane pa onda i Umtiti su katastrofalno pogriješili, a poklon je iskoristio igrač Rome Cengiz Under koji je projurio i bez problema zabio pored Llorisa.

Euro 2020 Qualifier - Group H - Turkey v France

Pokušali su se Francuzi probuditi do kraja utakmice, ali sjajni Turci na krilima fanatičnih navijača su bili nesavladivi. Turska je s nova tri boda zadjela sama na vrh i to bez primljenog gola! Izbornik Senol Günes je potpuno preporodio reprezentaciju i ostavio bez riječi Didiera Deschampsa koji je taktički pojeden u ovoj utakmici. Ovo je Francuzima prvi poraz u kvalifikacijama nakon dvije godine kada ih je pobijedila Švedska.

Puno lakše od očekivanog Italija je pobijedila Grčku 3-0 na Olimpijskom stadionu u Ateni. Utakmica je od 23. pa do 33. minute bila praktički već i gotova, a golove su zabijali Barella, Insigne i Bonucci. 

Euro 2020 Qualifier - Group J - Greece v Italy

Njemačka je golovima Sanea i Reusa pobijedila Bjelorusiju u Minsku, te su sad drugi na sa šest bodova na tablici iza Sjeverne Irske koja ima devet bodova uz utakmicu više...

Ostali rezultati: 

Rusija - San Marino 9-0

Belgija - Kazahstan 3-0

Škotska - Cipar 2-1

Moldavija - Andora 1-0

Island - Albanija 1-0

Armenija - Lihtenštajn 3-0

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba