Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tajno oružje za Engleze: Suba, da ti ja pokažem kako se brani

None Foto: HNS/Facebook 6

U jednom trenutku naši reprezentativci otkrili su i 'tajno oružje za Englesku', na gol je stao Mario Mandžukić i pokazao zavidne golmanske vještine. Iako se to neće dogoditi, Mandžo je pokazao da je spreman...

Naši reprezentativci odradili su prvi trening po dolasku u Moskvu. Premda su Dejan Lovren, Danijel Subašić i Šime Vrsaljko propustili današnji trening, među Vatrenima je vladalo dobro raspoloženje.

Tako su u jednom trenutku otkrili i 'tajno oružje za Englesku' - na gol je stao Mario Mandžukić i pokazao zavidne golmanske vještine. Naravno, čak i da je, ne daj Bože, Subašićev problem s mišićem ozbiljniji, imamo Lovru Kalinića i Dominika Livakovića koji spremno čekaju svoju šansu. No poznavajući Mandžu, on bi za Hrvatsku stao i na gol da je potrebno.

Foto: HNS/Facebook

Zasad je za nastup u polufinalu protiv Engleske upitan samo Šime Vrsaljko, koji je protiv Rusije osjetio bolove u koljenu i prerano napustio teren. U utorak će Vatreni odraditi još jedan trening.

VIDI OVO!  KVIZ: Koliko znaš o Svjetskom prvenstvu?

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Tema: Svjetsko nogometno prvenstvo - Rusija 2018.

Komentari (103)
  • Čuvaj se, Mandžo da nam krivo ne staneš pa se ozlijediš. Trebaš nam, ratniče naš!

    9. 7. 2018,   21:33
  • Manđukic može sve!! Mandžukić ce zabiti 2 gola Englezima pazite sto vam Kapo kaže! Prvi glavom u 25 min a drugi (pobjednički) u 76 min nogom nakon gužve u engleskom 16ercu..

    9. 7. 2018,   21:49
  • mandjo je ludo nabrijan lik je totalno nabrijan

    9. 7. 2018,   21:44