Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Talijanski mediji: Budan će pojačati redove Cesene?!

None Foto: AFP

Ako je Igor Budan u dobroj fizičkoj spremnosti onda ćemo za njega platiti koliko god treba, kaže direktor kluba koji se vratio u prvoligaško društvo

Mnogo se ovih ljetnih dana govorilo o budućnosti 30-godišnjeg hrvatskog nogometaša Igora Budana, koji od 2008. godine nosi dres talijanskog Palerma. Mediji su ga selili na razne destinacije po Italiji, a u utorak se saznaje da je bila najtočnija ona koja je govorila da će nastaviti karijeru u Ceseni, sastavu koji se ovog ljeta vratio u prvoligaško okrilje.
- Ako je Igor Budan u dobroj fizičkoj spremnosti onda ćemo za njega platiti novaca koliko god treba. On je idealan nogometaš za nas i čovjek kakvoga trebamo - izjavio je prije deseta dana direktor Cesene Lorenzo Minotti.
Premda mnogi talijanski mediji u utorak ne otkrivaju pojedinosti ovog transfera, navodi se da se Cesena "dogovorila i sa igračem i sa Palermom oko prijelaza". Budan je prošle godine imao težu operaciju koljena zbog koje je propustio veliki dio sezone za Palermo. No, sada je spreman za nogomet, kao i početak igranja za osmu talijansku momčad u karijeri.
Dosad je igrao za Veneziju, Empoli, Palermo, Anconu, Atalantu, Ascoli i Parmu.

Komentari (4)
  • Pa nek ide ako želi, Budan je igrač koji je potreban u repki u slučaju ozljeda...

    31. 8. 2010,   15:36
  • Ne razumijem upitnik na kraju posto je presao vec u Cesenu,bez brige kad ja nekaj kazem to je to ..

    31. 8. 2010,   15:36
  • realno.... gledao sam preko neta mnoge tekme u kojima je budan igrao zadnje 2 godine. nekak je trom, i koda nema vise nos za gol kao na pocetku bilicevog mandata.

    31. 8. 2010,   15:36