Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Taribo West: Milanska mafija me izbacila, nije htjela crnca...

None Foto: 24sata 3

Mafija nije mogla prihvatiti afričkog igrača. Nisu mogli dopustiti da u Milanu umjesto Paola Maldinija i Alessandra Costacurta, talijanskih igrača, igra crnac, rekao je Taribo West...

Bivši branič Taribo West (45) rekao je za Score Nigeriju da su talijanski mafijaši krivi što 1999. nije briljirao za giganta Serie A, Milan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stigao je u Milan iz Intera u prosincu 1999, ali je odigrao samo četiri utakmice među "rossonerima". Već u studenom 2000. posuđen je tadašnjem premijerligašu Derby Countyju, nakon čega više nikad nije zaigrao za crveno-crne.

MILAN - FIORENTINA 1-3 Debakl Milana: 'Dokle moramo gledati ovaj užas i katastrofu?' PIŠU TALIJANI Boban mora mijenjati na klupi Milana, 'vatrogasac' Ševčenko?

'Mafija je učinila sve da me se riješi'

- Mafija nije mogla prihvatiti afričkog igrača. Nisu mogli dopustiti da u Milanu umjesto Paola MaldinijaAlessandra Costacurta, talijanskih legendi, igra crnac - rekao je West nigerijskim medijima. 

- Sve bi učinili samo da se ne vratim u Milan. U medije su pustili priču da sam ozlijeđen. Podmitili su liječnike da potvrde priču, iako je bila lažna. Nije ih zanimalo što su tadašnji stoperi već bili u godinama, bilo im je bitno samo da ja ne igram - smatra West. 

- Stigao je i Liverpool s ponudom, ali sam se na kraju morao zadovoljiti s ponudom DC-a.

Komentari (10)
  • Ha ha a sta su Gullit i Rijkaard e moj Taribo bas si zaribo

    30. 9. 2019,   16:37
  • Weah, seedorf, cafu, itd

    30. 9. 2019,   16:52
  • West je rasista.

    30. 9. 2019,   18:20