Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kostelić junior ima samo dvije godine, a već skija kao tata...

None Foto:

Preslatki Leon i njegov tata skijali su niz padinu, a video je objavio ponosni Ivica na Facebooku. Nema ništa ljepše kada sin ide stopama svog oca, a čini se da je Kostelić dobio svog nasljednika....

Ivica Kostelić, najbolji hrvatski skijaš u povijesti, umirovio se prije dvije godine, no straha za hrvatsko skijanje nema. Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuju Ivica Kostelić i njegov najmlađi sin Leon.

Preslatki Leon i njegov tata skijali su niz padinu, a video je objavio ponosni Ivica na Facebooku. Nema ništa ljepše kada sin prati stope svog oca, a čini se da je Kostelić dobio svog nasljednika. Nevjerojatno je da je skijao bez ikakve pomoći, a još je fascinantnije to da su mu tek dvije i pol godine! Ako bude kao i tata, Hrvatsku očekuje u budućnosti berba medalja na Zimskim olimpijskim igrama kao i u Svjetskom kupu.

Oduševljeni obožavatelji s pozitivnim objavama su komentirali Ivičin video, sa željama kako se nadaju da će mali Leon naslijediti tatu Ivicu i u budućnosti se baviti sa skijanjem.

 

Komentari (15)
  • leon, najmlađi od dvojice sinova????? jel vi to namjerno?

    22. 2. 2019,   20:04
  • Preslatki ! Svakome je njegovo dijete preslatko i najdraže. Ne trebate pretjerivati.

    22. 2. 2019,   21:44
  • mali se čudi. ide a stoji.

    23. 2. 2019,   08:18