Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tennant: Walton me pritisnuo na krevet i nasilno me je ljubio

None Foto: Reuters/Instagram

Luke Walton je na kraju prvog dijela sezone u NBA ligi dobio otkaz u Lakersima, a nedugo nakon toga preuzeo je Sacramento. Optužen je za seksualno uznemiravanje novinarke dok je bio pomoćnik u Warriorsima

Voditeljica Kelli Tennant optužila je dojučerašnjeg trenera Lakersa Lukea Waltona kako ju je jednog dana 2017. priklještio na krevet i počeo nasilno ljubiti, a prestao tek kada ga je zamolila. Ona je došla do njega kako bi ga zamolila da napiše predgovor za njezinu knjigu, a on ju je pozvao u sobu kako ih igrači Warriorsa ne bi vidjeli zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kelli Tennant (@kellimtennant)

Do sada nije podnosila prijavu policiji, ali tvrdi da je o tome tada razgovarala s najbližim prijateljima. Tada je Walton bio pomoćni trener u Golden State Warriorsima, a iz kluba su potvrdili da tada nisu imali nikakve informacije oko incidenta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kelli Tennant (@kellimtennant)

Također, u dokumentaciji koju posjeduje ESPN, novinarka navodi kako je Walton nedugo nakon nemilog događaja isforsirao 'agresivni zagrljaj' na jednom događaju kojem su prisustvovali. Novi trener Sacramenta je u problemima, a njegov klub nije želio komentirati trenutnu situaciju. Privatnu je istragu pokrenuo i NBA.

Komentari (9)
  • Al kako uvijek u hotelskoj sobi idu potpisat ugovor. Joa jedna zeljna paznje

    23. 4. 2019,   09:36
  • prestao je tek kad ga je zamolila xD

    23. 4. 2019,   09:50
  • Jos jedna "silovana", to je postao trend cini se.

    23. 4. 2019,   10:24