Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tereza Mrdeža nakon tri sata osvojila Zagreb Ladies Open!

Tereza Mrdeža nakon tri sata osvojila Zagreb Ladies Open!
1

Mrdeža je u odlučujućem setu vodila sa 5-1 i imala tri povezane meč-lopte (0-40) na servis 25-godišnje Argentinke. No, Ormaechea je spasila sve tri i još jednu prednost te nanizala četiri gema za izjednačenje na 5-5

VIDEO

Hrvatska 27-godišnja tenisačica Tereza Mrdeža (WTA - 232.) u nedjeljnom je finalu ITF turnira Zagreb Ladies Open, nagradnog fonda 60.000 USD, odigranog u TC Maksimir pobijedila argentinsku kvalifikanticu Paulu Ormaecheu (WTA - 404.) sa 2-6, 6-4, 7-5 nakon tri sata i 24 minute velike borbe.

Hrvatska Fed Cup reprezentativka do pobjede je stigla preokrenuvši zaostatak 2-6, 0-2, ali je umalo izgubila već gotovo dobiven meč.

Naime, Mrdeža je u odlučujućem setu vodila sa 5-1 i imala tri povezane meč-lopte (0-40) na servis 25-godišnje Argentinke. No, Ormaechea je spasila sve tri i još jednu prednost te nanizala četiri gema za izjednačenje na 5-5. No, tada je Mrdeža novim 'breakom' izborila treći servis za pobjedu.

U dramatičnom 12. gemu, prije nego što je realizirala šestu meč-loptu, naša je tenisačica spasila tri 'break-lopte'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mrdeža je za pobjedu osvojila 80 bodova, što će joj donijeti napredak od 40-ak mjesta i povratak među 200 najboljih tenisačica svijeta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...