Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ti ćeš meni govorit dok bacam: 'Zaiskrilo' nakon partije pikada

None Foto: Screenshot/SkySports

Na susretu pikado Premier lige u Shefieldu Gurney je u zadnjem 'setu' bacanja uzeo brejk i izjednačio na 7-7 protiv Pricea, a nakon posljednje strelice zaoštrili su se odnosi ispred table pa su morali intervenirati i zaštitari

Pikado je na prvu miran sport u kojem nema fizičkog kontakta između protivnika, osmi u pozdravljanju. Ipak, igrate li ga u lokalnom kafiću, odnosi bi se mogli zaoštriti ako je gubitnik 'kratkog fitilja', a u prestižnom svjetskom natjecanju je nakon izjednačenja imao Daryl Gurney.

Sjevernoirski igrač je sa zadnje tri strelice pogodio za izjednačenje (7-7), a to je proslavio ljutim pogledom prema publici i pokazivanjem na protivnika Gerwyna Pricea. Propisno su si 'čestitali' protivnici nakon meča, a imali su toliko žučnu raspravu da su ih u jednom trenutku morali razdvajati i zaštitari.

Gurney se požalio kako je Price pričao kad je on bio na bacanju te ga tako omeo, ali Velšanin je sve to opovrgnuo. Sve je prokomentirala i legenda pikada te trenutno prvi igrač svijeta Michael van Gerwen koji je u backstageu pokušao malo 'dolijati ulja na vatru'.

Foto: Screenshot/SkySports

- Bili su kao djeca, nisu li? Tko će biti u Top 4? Oni se bore za to, svaki 'set' broji se za njih u ovom trenutku. Ovakve stvari se nažalost događaju, ali drago mi je da nisam bio u njihovoj poziciji. Da, nasmijao sam se i pokušao malo 'zakuhati' stvari nakon toga - rekao je MVG.

Gerwen i Rob Cross već su osigurali polufinale Premier lige, a za preostala dva mjesta u polufinalu bore se Wade, Suljović, Gurney i Price.

Komentari (9)
  • Nije to rijetkost u pikadu,pogotovo kada se natjecanja održavaju po Engleskoj jer i publika dosta potpali atmosferu(HNL bi se posramio).A Price je i prošli četvrtak imao sukoba sa Wadeom zbog ometanja,tako da je ovo sve već postalo uobičajeno....

    10. 5. 2019,   13:46
  • Sad ce ih Suljovic pomest...ahahaha

    10. 5. 2019,   22:28
  • Za oke koji ne prate, bas ova 2 igraca su najgora u vezi toga

    10. 5. 2019,   13:34