Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ti si naše zlato: Srebrni iz Rija stigao je na doček na Jarun...

Ti si naše zlato: Srebrni iz Rija stigao je na doček na Jarun...
8

Osjećam se super u društvu najbližih prijatelja i rodbine. Fešta je krenula još od aerodroma. Bio je to epski doček. Sad smo na Jarunu, prase je na stolu, rekao je Damir Martin

VIDEO

Kolege i prijatelji svečano su dočekali Damira Martina u veslačkom klubu na Jarunu. Hrvatski olimpijac vratio se iz Rio de Janeira sa srebrom oko vrata, a zlato mu je izmaklo za sedam tisućinki.

- Osjećam se super u društvu najbližih prijatelja i rodbine. Fešta je krenula još od aerodroma. Bio je to epski doček. Dotukle su me emocije - rekao je Damir Martin, kojeg je ispred stana dočekalo iznenađenje.

- Doma su mi susjedi okitili vrata. Cijeli haustor je bio pun slika. Hvala mojim susjedima na lijepom iznenađenju. Sad smo na Jarunu, prase je na stolu, počastili smo sve, tu su mi najdraži i ovo će trajati dugo u noć - dodao je naš srebrni olimpijac.

Hrvatski veslački savez oformio je eskpertnu skupinu koja će odlučiti ima li osnova za žalbu Sportskom arbitražnom sudu o rezultatu Damira Martina u Riju. Podsjećamo, naš je veslač ušao u cilj kao drugi sa samo sedam tisućinki sporijim vremenom od Novozelanđanina. Za nas je Damir zlatni, kako god to sve završilo.

Navikao je Damir da se za sve mora izboriti. Kao dijete prošao je težak put od prognanika iz svog Vukovara do srpskih sabirnih logora gdje je završio s braton Stanislavom i majkom Dubravkom tijekom srbočetničke agresije na našu zemlju.

Na aerodromu u Zagrebu dočekala ga je baka Nada (83), koja je doputovala autobusom iz Vukovara kako bi vidjela svog unuka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...