Obavijesti

Sport

Komentari 34

Tino: Valjda će me stric uskoro pozvati; Safet: Nema popusta

Tino: Valjda će me stric uskoro pozvati; Safet: Nema popusta
1

Igram sve bolje, opušten sam, kaže Tino Sven Sušić koji je bio najbolji na uzvratnoj utakmici finala Kupa protiv Lokomotive i na kojeg su ponosni otac Sead i stric Safet

VIDEO

Ovo je bilo za klub i za naše navijače. Nevjerojatno je koliko ih je došlo na Maksimir. Nisam mogao vjerovati kad sam izašao na teren, kazao je Tino Sven Sušić nakon što su “bili” u Zagrebu uzeli Kup.

Sušić je bio najbolji hajdukovac, protiv Lokomotive (3-3) ugradio je gol i asistenciju.

- Ma uz ovakvu podršku nismo ni mogli ni smjeli kiksati - kaže mladi veznjak, koji je proigrao dolaskom Igora Tudora na mjesto trenera.

- Nekako sam opušteniji, a to se vidi na terenu. Bio sam najbolji? Ha, a kad ću ako neću sad kad je najvažnije?! Ovo mi je prvi trofej - kaže Tino Sven. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A prezime Sušić u nogometnim je krugovima dobro znano. Njegov otac Sead i stric Safet bili su sjajni igrači, a Safet je aktualni izbornik reprezentacije BiH.

- Zvao sam ga da mu čestitam, baš mi je drago - kazao je amidža Safet i dodao:

- Kada se god čujem s njim, on nikad nije zadovoljan, stalno tvrdi da mora biti bolji... Drago mi je da tako dobro igra, svi ga hvale, hvalio ga je i bivši trener. Hoću li ga zvati u reprezentaciju? Prvo mora riješiti nogometno državljanstvo jer je igrao za mlađe selekcije Belgije. Sigurno ću ga zvati kad to sredi, ali neće imati popusta iako sam mu stric. Moram biti pošten prema sebi, ali i prema njemu.

Tino je zadovoljan u Hajduku, a nada se kako će uskoro zaigrati i za reprezentaciju.

- Sad kad igram i kad pobjeđujemo, sve je puno ljepše. Imam još tri godine ugovora i nikamo mi se ne žuri. Volio bih nakon Kupa pokušati s Hajdukom osvojiti i prvenstvo, volio bih se izboriti i za reprezentaciju... Valjda će me stric uskoro pozvati - kaže Tino.

Ponosni otac

Obećali smo mu da ćemo ga doći gledati u finalu Kupa, ali obaveze su spriječile brata pa sam i ja ostao u Zürichu i gledao na televiziji, otkrio nam je Tinov otac Sead, koji je vjerovao u svog sina i kada su mnogi sumnjali.

- Znao sam kakav je igrač, samo je ranije bio konstantno umoran od treninga i nije pokazivao sve što zna. Tudor inzistira da više igra s loptom, opušteniji je i sada je napokon pravi, iako može i bolje od ovoga – kazao nam je ponosni otac, koji vjeruje kako će Tino uskoro dobiti i stričev reprezentativni poziv.

- Svi pitaju Seada kada će ga pozvati, a iako je rođen u Sarajevu, Tino nema BiH putovnicu, to tek treba obaviti, izvaditi rodni list, osobnu kartu, putovnicu... On ima belgijsko državljanstvo jer smo živjeli tamo, te hrvatsko, jer mu je majka Hrvatica. No uskoro ćemo i to riješiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj