Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

TJ Dillashaw: Ljudi, pao sam doping testu, predajem titulu!

None Foto: Instagram/tjdillashaw

Nakon doping afera Jona Jonesa stigao je novi UFC-doping skandal. Šampion u bantam kategoriji sam je javnosti objavio kako su ga USADA i NYSAC informirali o 'netipičnom rezultatu doping testa s posljednje borbe'

Nova UFC doping afera! Nakon Jona Jonesa i njegovih skandala sada je pao još jedan prvak, onaj iz bantam kategorije - TJ Dillashaw koji je ružnu novost objavio sam, na društvenim mrežama.

- USADA i NYSAC su me informirali o netipičnom rezultatu doping testa uoči moje posljednje borbe. Riječi ne mogu početi ni opisivati koliko sam razočaran u ovom trenutku. Vas, moje navijače, molim da shvatite kako radim sa svojim timom da otkrijemo što se dogodilo i ovu situaciju razriješimo što je prije moguće - napisao je borac pa dodao:

- Zbog fair-playa, a iz respekta prema svim mojim konkurentima informirao sam UFC da dobrovoljno predajem svoju titulu dok se bavim sa novonastalom situacijom. Svima vama unaprijed hvala na potpori - objavio je TJ Dillashaw.

Reakcija UFC-a tj. čelnika organizacije Dane Whitea još se čeka. Dillashawu je doping otkriven testiranjem uoči borbe protiv Henryja Cejuda početkom  ove godine u Brooklynu.

Komentari (5)
  • Sjajan borac, jedan od najboljih u ufcu. Svidio mi se zbog svoje mirne naravi izvan oktogona (kada ga je Garbrandt izazivao ostao je stalozen) i izrazito agresivnog stila u istom

    20. 3. 2019,   23:38
  • filip nitro pejić bi ga rješio u prvoj rundi:)

    21. 3. 2019,   08:16
  • Mislim da bi UFC trebao dopustit svima da budu na cem god oce, pa jbg..kak bude bude

    21. 3. 2019,   00:20