Obavijesti

Sport

Komentari 45

Tko je potpisao raskid?! Ode Dinamov supertalent Hasić...

Tko je potpisao raskid?! Ode Dinamov supertalent Hasić...
3

KAKO JE TO MOGUĆE?! Ajdin Hasić (17) imao je ugovor do 2021. i nejasno je zašto Dinamo pušta talentiranog igrača bez odštete. Raskid ugovora je potpisan, u Dinamu nemaju komentara na ovo

VIDEO

Dinamo je ostao bez Ajdina Hasića (17), igrača koji je imao stipendijski ugovor do 2021. godine. On je potpisao raskid ugovora, odnosno on i hrvatski prvak potpisali su sporazumni raskid ugovora.

Hasić je bez ikakve sumnje bio jedan od najvećih talenata u Maksimiru, predviđala mu se sjajna budućnost, ali očito je da je neće doživjeti u Zagrebu. Oko Hasića je već počeo “ples milijuna” i nema sumnje kako je Dinamo ostao bez igrača zbog kojeg bi se u klupsku blagajnu slili novi milijuni. Netko je u klubu možda pogriješio, u Dinamu nisu imali komentara na ovu temu, ali svjesni su kako je otišao igrač koji je već odigrao i neke sjajne partije za drugu momčad u drugoj ligi.

Zabio je i gol u pobjedi Dinama II protiv Bijelog Brda, iako tek ima 17 godina, bez problema se nosio s puno starijim i jačim igračima. Real Madrid i Barcelona navodno znaju sve o ovom igraču, on je na njihovu radaru, i njima neće biti nikakav problem dovesti ga ako se na to odluče, pogotovo sad kad je Hasić postao slobodan igrač.

Žele ga i neki klubovi s Otoka, jasno je kako će Hasić uskoro potpisati za novi klub i kako će taj klub imati veliko ime. Hasić je ljevonogi igrač, može igrati na obje krilne pozicije. Prošlog je tjedna briljirao u dresu U-19 reprezentacije BiH u pobjedi protiv Farskih Otoka.

- Zabio je dva gola, prvi je bio pravo malo remek-djelo. Golčina s 25 metara. I tim je potezom pokazao o kakvoj se klasi radi - rekao nam je Slaven Musa, izbornik U-19 reprezentacije BiH i nastavio:

- Nema sumnje kako je njegov odlazak iz Maksimira veliki gubitak za Dinamo. Ne znam točno što se dogodilo, ali znam da je velika stvar imati takvog igrača u klubu. Ja sam ga zvao u U-19 momčad, iako je on godinu dana mlađi od svih ostalih igrača u toj momčadi. Bio je primjer i na terenu i izvan njega. On bi u budućnosti doista mogao postati veliki igrač. Sve ono što je pokazao dosad, ide u tom smjeru. Hasić igra odlično.

Ove je godine bivši igrač Dinama nastupio za U-17 reprezentaciju BiH na EP-u u Engleskoj. Oduševio je u pobjedi 3-2 protiv Danske. Imao je tri asistencije za samo pola sata. I u tim je utakmicama na sebe skrenuo pozornost mnogih velikih europskih klubova. Lako je moguće da je Dinamo njegovim raskidom ugovora ostao bez 10-15 milijuna eura, a sad će ga netko dobiti besplatno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom