Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bavarci sigurni: Wenger bi bio pravi autoritet u svlačionici...

Bavarci sigurni: Wenger bi bio pravi autoritet u svlačionici...
2

Igračima je sada potrebna očinska figura koja će biti stroga, ali pravedna. To je Wenger kada ih promatra sa svojih 1.90 m, njegov nogomet je ono što nedostaje ovom Bayernu, pišu njemački mediji

VIDEO

Prema pisanju Bilda, prijelazno razdoblje u Bayernu idealno je za francuskog trenera Arsena Wengera. Naime, iako su zahvalni Niki na svemu što je učinio pitaju se - koji je njegov tip nogometa? 

Kako kažu, nisu ga uspjeli svrstati niti u njemački, bundesligaški, niti u englesku školu, niti u neku njegovu, 'posebnu' . S druge strane, prisjećaju se razdoblja s Pepom Guardiolom na klupi kod kojega su gledali moderan i brz nogomet, a naučio je to kažu upravo od francuskog majstora koji je 22 godine proveo u Arsenalu. 

Njegovo iskustvo, njegov brzi nogomet, brza pas igra i ofenzivna taktika su ono što treba Bayernu, a to je upravo od Francuza naučio Pep

Premier League - Arsenal vs Burnley

Kako piše Bild, Bayern se u velikoj mjeri okrenuo trenerima koji su već bili u dodiru s velikim njemačkim klubom. Trenerske mete Bavaraca, Ten Hag (49), Mark van Bommel (42), Xabi Alonso (37) su sve odlični talenti za trenere i svaki je od njih barem u nekom razdoblju bio u Bayernu. Ten Hag je vodio drugu momčad, Van Bommel je bio sjajni vođa, a Alonso najbolja šestica u povijesti kluba.

Već su Wengera u Bayernu htjeli nekoliko puta. Jednom je i sam Franz Beckenbauer išao po njega u Monaco, no uvijek je Arsene govorio ne. Ali Nijemci se pitaju, bi li sada, kada nema potpisan ugovor niti s jednim klubom, a želja za trenerskom pozicijom mu zasigurno nije ugasla niti sa 70 godina, odbio njihovu ponudu. Zanimljivo, francuski mediji govore kako je i samom Wengeru ideja njega na klupi Bavaraca zanimljiva.

Problem je jedino što bi ga Nijemci vjerojatno uzeli kao privremeno rješenje,  a pred ljeto opet pokušali pregovarati s Ten Hagom, što, smatraju iz Bilda, neće biti dovoljno zanimljivo velikom francuskom strategu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta