Obavijesti

Sport

Komentari 129

Duvnjak poveo pjesmu, s njim zapjevao i legendarni Omeyer

Duvnjak poveo pjesmu, s njim zapjevao i legendarni Omeyer
1

Nakon za njih stresnog Europskog rukometnog prvenstva, reprezentacija predvođena kapetanom Domagojem Duvnjakom opustila se na zajedničkoj večeri i zapjevala, a kasnije je u izlasku bio i Titi Omeyer

VIDEO

Najlakše je pokazati zajedništvo kad sve ide po planu, kad se osvajaju medalje, a tisuće vas dočekuju na trgovima i ulicama. No kad je momčad kao jedno i kad se gubi, kad vam se planovi izjalove, a navijači vas više i ne podržavaju kako ste navikli, onda znate da se doista radi o pravim prijateljima, a ne samo o suigračima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Često tijekom priprema za velika natjecanja većine hrvatskih ekipa čujemo da svi dišu kao jedan, da su jedna velika obitelj, da je atmosfera čudo, no u slučaju rukometne reprezentacije to doista i jest tako.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji dokaz je Domagoj Duvnjak. Kapetan se ozlijedio u prvoj utakmici prvenstva sa Srbijom i odmah je bilo jasno da će teško biti očekivati da odigra još koju minutu na prvenstvu, no Duvnjak je ostao uz svoje suigrače do samog kraja iako se bez problema odmah mogao vratiti u klub i potpuno se posvetiti oporavku.

ČUDO OD EKIPE!!!

Posted by Damir Kajba on Friday, January 26, 2018

Navijao je, bodrio, savjetovao suigrače, a na kraju ih je poveo i u proslavi. Rekli bi neki da nisu imali ništa posebno za slaviti, no tako je to kad se za istim stolom nađu pravi prijatelji. Ne treba puno da pjesma krene, a nakon jučerašnje pobjede protiv Češke kapetan i njegovi Kauboji napokon su se mogli opustiti. 

Zapjevali su zajedno Slavonci, Istrijani, Zagrepčani, Dalmatinci i Hercegovci 'Inati se Slavonijo', pjevali su 'Ne može nam nitko ništa', nazdravljali, zadirkivali jedni druge, snimali i slikali... Tako to radi prava ekipa, prijatelji, obitelj... Šešir do poda, Kauboji!

😀😀😀😀

Posted by Damir Kajba on Friday, January 26, 2018

Nakon večere neki od igrača produžili su u noćni izlazak i družili se s kolegama iz Francuske među kojima je bio i legendarni Thierry Omeyer, golman koji nas je toliko puta rastužio, ali i čovjek koji uživa u Hrvatskoj kad god nam dođe u posjet.

- Jakov Gojun, Denis Buntić, Luka Stepančić i Domagoj Duvnjak stigli su u klub oko ponoći i zadržali su se do 5 ujutro. Omeyer je bio baš raspoložen, no nisu se isticali posebno, bio je to običan provod u jednom zagrebačkom klubu - javio nam je čitatelj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi