Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomić ponudio ostavku: Ovo je bila sramota, dotakli smo dno

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sram me, sramota je kako smo igrali! Nakon prvog poluvremena htio sam promijeniti svih 11 igrača! U drugom smo pokušali nešto, ali nakon drugoga gola smo se raspali, rekao je trener Lokomotive Goran Tomić

Lokomotiva je doživjela debakl u derbiju za Europu, kod kuće je izgubila od Osijeka 4-0. Trener Goran Tomić nakon susreta ponudio je ostavku.

GUSTO NA TABLICI Bitka za Europu do posljednjeg kola! Osijek razbio Lokomotivu

- Sram me, sramota je kako smo igrali! Nakon prvog poluvremena htio sam promijeniti svih 11 igrača! U drugom smo pokušali nešto, ali nakon drugoga gola smo se raspali. Dotakli smo dno i možda je bolje jednom ovako izgubiti nego 1-0, da izađu sve negativnosti van - rekao je Tomić.

Odluka čelnika kluba prihvaćaju li ostavku znat će se sutra.

- U prvom poluvremenu smo ispunili sve dogovoreno, u drugom smo uslijed ozljeda i Lokomotivina pritiska morali promijeniti formaciju i othrvali smo se svemu. Drago mi je da smo se napokon raspucali na gostovanju - rekao je Osijekov trener Dino Skender.

Komentari (7)
  • Tomiću vjerujem da niste pustili, zato neće prihvatiti ostavku. Pa sto kao moralna osoba nisi dao ostavku bez ikakve zadrške?

    11. 5. 2019,   21:01
  • Dotako sam dno zivota 🎶

    11. 5. 2019,   22:32
  • Bravo Osijek !

    11. 5. 2019,   20:44