Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tomislav je zaprosio Ivanu: To ću prepričavati milijardu puta

None Foto: Slavko Midžor/PIXSELL 2

Znala je da se nešto sprema, nisam to uspio sakriti. Ma osim rođenja djeteta, to mi je najdraži trenutak u životu, rekao je mladić koji je prije utakmice Dinama i Viktorije Plzen zaprosio djevojku

Igrači su se zagrijavali za početak spektakla, navijači također svoje glasnice i dlanove, kad je na semaforu zablistalo "Draga Ivana, molim te postani gđa. Rubić, voljet ću te do kraja života! Tomislav Rubić"

Zagreb: Prije početka Dinamove povijesne utakmice "pala" je i prošnja | Autor: Slavko Midzor/PIXSELL Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Znala je da se nešto sprema

Dakako, pristala je, i dobili su pljesak više od 25.000 ljudi.

Dinamo je budućim mladencima podario fenomenalnu pobjedu 3-0, a dan nakon nezaboravne prosidbe, Tomislav je bio duboko pod dojmom:

- Osim rođenja djeteta, to mi je najdraži trenutak u životu. Nisam mogao sakriti uzbuđenje prije odlaska na utakmicu, ona je skužila da se nešto događa - pričao je u eteru Gold FM-a, pa nastavio:

- Dojmovi se nikad neće slegnuti. Možda će se tek smanjivati, pa opet dizati jer ćemo to prepričavati milijardu puta. I svaki će put biti super.

Zagreb: Prije početka Dinamove povijesne utakmice "pala" je i prošnja KAKO TO ODBITI? Zaprosio ju je pred 25.000 ljudi na Maksimiru: Rekla mu je DA

Zaljubljenost isijava iz svake njegove rečenice.

- Onaj njezin pogled kojim me daruje, vidio sam ga puno puta, a jučer je na tekmi bio na stotu potenciju.

Dakako, oduševljen je i Dinamom:

- Nisu Česima dopustili da stvore šansu, gazili su ih!

Komentari (40)
  • Da svoju zaprosim ovako rekla bi mi da sam seljacina i otisla

    22. 2. 2019,   10:28
  • nema tu romantike ni malo,a koliko je to već isfurano da je postalo dosadno..

    22. 2. 2019,   10:26
  • Zasto covjek vise ne zaprosi zenu u tajnosti? Nego pred 28000 ljudi.. Ocito da se bojal odgovora ili nije bil siguran. Isfurano totalno vec.

    22. 2. 2019,   10:19