Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Spavam s loptama, cure su mi! Alarm mi je himna Lige prvaka'

'Spavam s loptama, cure su mi! Alarm mi je himna Lige prvaka'
1

Mlada zvijezda Red Bulla iz Salzburga, Erling Braut Haaland (19), ove je sezone naprosto eksplodirao. Oduševljava igrama na najvećoj sceni u klupskim natjecanjima, a od njenog se zvuka ne odvaja ni dana

VIDEO

Nevjerojatni Norvežanin Erling Haaland (19) proteklog je vikenda zabio hat trick u 3-0 pobjedi njegovog Red Bulla protiv Wolfsbergera i tako nastavio odličnu formu. U Ligi prvaka je zabio sedam golova u četiri utakmice, dok je u 12 kola austrijske Bundeslige utrpao čak 15 golova. Ipak, najviše voli igrati u Ligi prvaka od čijeg se zvuka ne odvaja ni dana.

- Himna Lige prvaka moj je ton alarma. Budi me svaki dan, to je pjesma koja mi nikad neće dosaditi. savršen početak dana - rekao je norveški mladić za TV2.

Riječi himne Lige prvaka, iako možda ne uvijek u točnom obliku, mnogi od nas zapjevaju prije početka okršaja u najelitnijem europskom natjecanju. 'The champiooons' dio je koji svi znamo, a Haaland prije utakmice emotivno proživljava LP kao da je himna njegove zemlje.

CL - 19/20 - RB Salzburg vs. KRC Genk

- Trebali bi to probati. Mislim, znam da nećete igrati u Ligi prvaka, ali da možete, mislim da bi se i vi tako smijali - objasnio je Haaland reporteru norveške televizije.

Spomenuti hat trick protiv Wolfsbergera mu je peti ove sezone, a tko zna koliko će ih imati do kraja iste.

- Svih pet 'hat trick lopti' su u mojem krevetu i spavam s njima. One su moje djevojke - zaključio je norveški nogometaš.

Igra zbog oca

Mladi (19) Norvežanin je u Salzburg stigao iz Moldea za pet milijuna eura, njegova vrijednost je sada 12, a uskoro bi to moglo vrtoglavo skočiti u nebesa. Ukoliko ste ikonski ljubitelji nogometa, onda ste sigurno čuli za njegovog oca Alf-Ingea Haalanda koji je igrao u Manchester Cityju i Leedsu, no karijera mu nije potrajala baš dugo jer mu je Roy Keane 2003. godine u jednom startu slomio nogu i tako ga otpremio u prijevremenu mirovinu. Zbog toga se Erling odlučio na nogomet. 

Uzor mu je Ronaldo

Patrice Evra jednom je ispričao priču kako ga je Cristiano Ronaldo često zvao na večeru, a uvijek bi jeli ribu što je njega nerviralo. Čim je to čuo, mladi Norvežanin se počeo hraniti baš kao Portugalac, ispričao je jednom prilikom Erlingov otac.

Champions League - Group E - Liverpool v FC Salzburg

- Erling se odrekao svega i to je nevjerojatna žrtva. Napustio je dom kada je imao samo 16 godina i otišao je u Molde. Njegov cilj je da uspije kao nogometaš i bude najbolji - rekao je Alf-Inge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka