Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tony Ferguson u najtežoj borbi: 'Kod psihijatra je prošlo dobro'

Tony Ferguson u najtežoj borbi: 'Kod psihijatra je prošlo dobro'
1

Bivši privremeni prvak UFC-ove lake kategorije Tony Ferguson krenuo je u svoju najveću životnu borbu, izvan oktogona. Zbog mentalnih problema s kojima se nosi u posljednje vrijeme morao je posjetiti psihijatra

VIDEO

Spominjala se moguća borba s Khabibom ili GSP-om, ali na kraju je Ferguson završio daleko od oktogona. Sad je u novoj borbi, onoj sa samim sobom. Nakon što je njegova žena Cristina podnijela zahtjev za zabranu pristupa, njegovo se stanje pogoršalo.

- Njegovo ponašanje je sve gore i sve više zastrašujuće. Bojim se da će tijekom neke epizode ubiti mene, našeg sina ili sebe - rekla je Tonyjeva supruga.

Kao izlaz iz ove problematične situacije Ferguson je vidio posjet psihijatru. Podsjetimo, nakon niza incidenata u kojima bivši UFC-ov prvak nije bio agresivan, ali je morala reagirati policija, Cristina Ferguson je zatražila zabranu pristupa. Okidač za to je bilo odgurivanja Cristine i njezine majke te Fergusonovo uzimanje dvogodišnjeg sina nakon čega se nije javio obitelji šest dana.

- Sastanak kod psihijatra je prošao dobro. Hvala doktore! Samo za šampione - napisao je 'el cucuy' na svom Twitter profilu.

Točna dijagnoza Fergusonovog problema još nije poznata, kao ni razdoblje koje će provesti izvan pogona. Povratak Fergusona u oktogon bit će onda kada se riješi važnijeg problema, poručio je predsjednik UFC-a, Dana White.

- Tony me nazvao nakon što je odlučeno da će se Holloway boriti protiv Poiriera i rekao mi je: ‘Što je sljedeće za mene?’. Ja sam mu rekao da se može boriti protiv Ala Iaquinte. Pitali smo Ala, Al je bio zainteresiran. Ali realnost je ta da Tony u ovom trenutku ima mnogo osobnih problema koje mora riješiti. Mislim da ne bi bilo najpametnije da se sada bori, ne bi bilo u njegovom interesu. Mora riješiti osobne stvari prije svega - rekao je White.

Al Iaquinta na kraju će se boriti protiv Donalda 'Cowboya' Cerronea koji se ipak neće boriti protiv Conora McGregora kao što su mnogi priželjkivali. 

Istraga slučaja trebala bi trajati do 22. ožujka, a 5. travnja slijedi saslušanje na kojem bi se trebalo znati više o sudbini bivšeg UFC prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica