Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Toplak: Ja sam kriv za tih 7-0! Imao sam ludu ideju pobijediti

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Igrači su pokazali koliko nas je sve smetao poraz kakav smo doživjeli u Velikoj Gorici, sada su od početka stisnuli Inter i prisiljavali ih na pogreške. Sad se okrećemo Hajduku idući vikend, kaže Bišćan

Rijeka je ostvarila najveću pobjedu u svojoj HNL povijesti, sa 7-0 razbila je Inter. U utakmici u kojoj je bodom mogao donijeti Dinamu naslov prvaka, Inter se raspao.

I premda igrači zaprešićkoga kluba tvrde da je utakmicu prelomio nezaslužen crveni karton Čelikovića u 40. minuti, Interov trener Samir Toplak nije alibi tražio u suđenju:

- Ja sam jedini krivac za taj rezultat jer sam imao ludu ideju na Rujevicu istrčati sa sedam ofenzivnih igrača i pobijediti. Što da kažem osim da sam jako pogriješio, ali izvući ću i iz ovoga nešto pozitivno. A ako moji igrači nakon ovih 7-0 ne spoznaju da moraju poginuti u polufinalu kupa protiv Rijeke, onda se svi bavimo pogrešnim poslom.

Rijekin trener Igor Bišćan dodao je:

- Ne znam što bih više mogao tražiti od igrača nakon ovakve igre i pobjede. Pokazali su koliko nas je sve smetao poraz kakav smo doživjeli u Velikoj Gorici, sada su od početka stisnuli Inter i prisiljavali ih na pogreške. Sad se okrećemo Hajduku idući vikend.

Komentari (4)
  • Koliko ja znam inter igra s rijekom polufinale kupa, ili sam mozda u krivu?

    14. 4. 2019,   12:16
  • U polufinalu protiv Dinama.Pa dobro ,novinaru.

    14. 4. 2019,   12:16
  • dinamo sa osjekom igra polufinale e moj pametni novinaru

    14. 4. 2019,   16:25