Obavijesti

Sport

Komentari 133

Torcida Trogir: Podmeću nam, nisu navedene pozitivne stvari

Torcida Trogir: Podmeću nam, nisu navedene pozitivne stvari
1

Oglasili su se iz Kluba navijača Torcida Trogir povodom incidenta na malonogometnom turniru Pere Brešan -Jeva. Maloljetnom igraču ekipe Bonito organizator je zabranio nastup jer mladić navija za Dinamo

VIDEO

Organizator nam je rekao:'Čuo sam da u momčadi jedan navija za Dinamo.To je protiv pravila i morate ga izbaciti', ispričao nam je Valentino Zečić, jedan od igrača Bonita.

Trebao je to biti još jedan malonogometni turnir, blagdansko druženje, zabava uz dobar nogomet. No Memorijalni malonogometni turnir Pere Brešan - Jeva u Trogiru pretvorio se u veliku bruku i sramotu. Dok istovremeno na turniru Četiri kafića u Splitu, uz pljesak na parket izlazi Niko Kranjčar, koji javno govori da je dinamovac, u Trogiru se iživljavaju nad 16-godišnjim dječakom, koji, razumjet ćete, želi ostati anoniman. 

'Igrači FC Bonito došli su provocirati'

Organizator turnira Pere Brešan - Jeva je Kn Torcida Trogir. Odlučili su reagirati priopćenjem:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Povodom događaja tijekom 14-og Memorijalnog Malonogometnog Turnira Pere Brešan -Jeva kao organizatori se ograđujemo od svih napada na Torcidu Trogir. Podmetanje novinara i igrača Fc Bonito je sramotno, novinari potenciraju netrpeljivost sjevera i juga i stvaraju medijski linč na cjelokupnu Torcidu.

[PRIOPCENJE] Povodom događaja tijekom 14-og Memorijalnog Malonogometnog Turnira Pere Brešan -Jeva kao organizatori se...

Objavljuje Kn Torcida TrogirPonedjeljak, 31. prosinca 2018.

Sramotno je kako nisu navedene pozitivne strane turnira na kojem je od osnutka do danas uplaćeno vise od 100 000 kuna humanitarnih donacija.

Navedeni igrač je odigrao dvije utakmice tijekom ovog turnira. Kako se radi o dječaku od 17 godina kojemu su upućene verbalne prijetnje sa tribina od njegovih vršnjaka tijekom druge utakmice zamolili smo igrače Fc Bonito radi neugodnih situacija, i sigurnosti maloljetnika da je najbolje da maloljetnik vise ne nastupi na turniru da se ne bi dogodio fizički sukob u ili izvan sportske dvorane.

Željeli smo da sve prođe bez incidenata jer je turnir humanitarnog karaktera. Igrači Fc Bonito su se složili i kazali kako je to najbolje rješenje. Sutradan je momčad Fc Bonito došla s navedenim maloljetnikom očito isprovocirati situaciju i ugroziti sigurnost svog prijatelja.

Oštro osuđujemo svaki oblik nasilja i diskriminacije.

Ovom prilikom želimo svim ljudima dobre volje sve najbolje i Sretnu Novu 2019. godinu" - napisali su na svojoj Facebook stranici iz Kn-a Torcida Trogir.

Priopćenjem je reagirao i GNK Dinamo koji je oštro osudio napade na dječaka, te su ga iz zagrebačkog kluba pozvali na utakmicu protiv Viktorije Plzen.

'Neshvatljive su nam neke stvari'

'GNK Dinamo najoštrije osuđuje zabranu nastupa na malonogometnom turniru u Trogiru igraču koji se deklarirao kao navijač našeg kluba.

Pogotovo su nam neshvatljive fizičke prijetnje koje je maloljetni mladić doživio nakon što je organizatorima potvrdio da je navijač Dinama.

GNK Dinamo je kontaktirao mladića koji iz razumljivih razloga želi ostati anoniman te ga pozvao da bude gost našeg kluba na utakmici s Viktorijom Plzen 21. veljače u Maksimiru.

Duboko se nadamo kako je ovo tek izolirani incident manje skupine te da će javna osuda spriječiti takve i slične stvari u budućnosti' - napisali su iz Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener