Obavijesti

Sport

Komentari 6

Toro Rosso želi sina legende: Mick Schumacher na pragu F1

Toro Rosso želi sina legende: Mick Schumacher na pragu F1
1

Schumacher se mora plasirati među tri najbolja vozača u konačnom poretku kako bi osigurao super licencu za F1, što se čini vrlo izvjesnim, a prema najavama za njegove usluge zainteresiran je Toro Rosso

VIDEO

Prema najnovijim izvještajima, Toro Rosso razmatra mogućnost dovođenja Micka Schumachera u svoje redove kao zamjenu za Pierra Gaslyja koji krajem sezone odlazi u Red Bull, piše gp1.hr.

Čovjek zadužen za listu vozača u Red Bullovim timovima Helmut Marko je nedavno rekao kako ima listu od desetak vozača koji bi mogli zamijeniti mladog Francuza. No, nagađa se kako bi i oba mjesta mogla biti otvorena za sljedeću sezonu. Marko je i Brendonu Hartleyu poručio da mora značajno poboljšati svoje izvedbe ako želi zadržati mjesto u F1.

Esteban Ocon koji će vjerojatno izgubiti svoje mjesto u Force Indiji, te Stoffel Vandoorne kojemu se to već dogodilo u McLarenu, dvojica su aktualnih vozača koji se nalaze na toj listi, piše gp1 te nastavlja:

Motorsport u uži izbor stavlja i Micka Schumachera, sina sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera. Mladi Nijemac pobijedio je u zadnjih šest od deset utrka Formule 3, što uključuje i trostruko slavlje prošlog vikenda u Nürburgringu.

Schumacher se mora plasirati među tri najbolja vozača u konačnom poretku kako bi osigurao super licencu za F1, što se čini vrlo izvjesnim. Logičan korak za sina legendarnog Michaela Schumachera bio bi prelazak uz F2, no prema nekim izvorima Red Bull s Mickom namjerava potpisati ugovor najkasnije do 2020. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići