Obavijesti

Sport

Komentari 3

Toronto: Čilić i Draganja prošli u paru, Berdych bolji od Ćorića

Toronto: Čilić i Draganja prošli u paru, Berdych bolji od Ćorića
1

Za dobre vijesti iz Toronta pobrinuo se naš olimpijski par Marin Čilić i Marin Draganja, oni su u 1. kolu turnira parova svladali nedavne finaliste Wimbledona Benneteaua i Roger-Vasselina sa 6-3, 6-4

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 3. kolo ATP turnira iz "masters serije" u Torontu, bolji od njega je u susretu 2. kola bio peti nositelj, Čeh Tomaš Berdych sa 4-6, 6-1, 6-4 nakon sat i 55 minuta igre.

Bio je ovo treći međusobni ogled Ćorića i Berdycha i treća pobjeda češkog igrača, no Ćorić je po prvi puta uspio barem osvojiti set.

Ćorić je odmah u prvoj igri dvoboja oduzeo servis Berdychu i to nakon dvije velike pogreške trenutačno osmog igrača svijeta, no nažalost to je ostao i jedini "break" kojega je Ćorić ostvario u dvoboju.

U preostala četiri Berdychova  servis-gema u prvom setu osvojio je samo još jedan poen i to zahvaljujući dvostrukoj servis pogrešci Čeha. Srećom, Ćorić je bio siguran na svom početnom udarcu i riješio prvu dionicu dvoboja u svoju korist sa 6-4.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Početkom drugog seta oba su igrača imali prilike za "break", no na kraju je korist iz tih situacija izvukao Berdych. Ćorić je kod 0-1 sjajnim serviranjem, servis-winner i dva asa, uspio izvući "break-loptu" da bi u sljedećoj igri on stigao do prilike za "break", ali tada je Berdych pogodio odličan servis.

Kod 1-2 Ćorić nije uspio izvući "break-loptu", da bi kod 1-4 još jednom izgubio servis i drugi set je otišao na stranu Berdycha sa 6-1.

Olimpijski par uspješan

U trećem setu Ćorić je imao velikih problema s prvim servisom, u svoja prva dva servis-gema ubacio je samo tri od 14 prvih servisa, što je Berdych iskoristio za "break" za vodstvo 2-1 koje je uspio zadržati do kraja iako je Ćorić u par navrata stizao do izjednačenja.

Za dobre vijesti iz Toronta pobrinuo se naš olimpijski par Marin Čilić i Marin Draganja, oni su u 1. kolu turnira parova svladali nedavne finaliste Wimbledona Juliena Benneteaua i Edouarda Roger-Vasselina sa 6-3, 6-4. U 2. kolu čekaju ih Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener