Obavijesti

Sport

Komentari 83

Torcidaši sele bolnicu, BBB-i pomažu potrebitim ljudima...

Torcidaši sele bolnicu, BBB-i pomažu potrebitim ljudima...
18

Bolnica na Križinama oslobdađa se za eventualne oboljele od korona virusa u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a kako se radi o velikom pothvatu, u pomoć su pozvani navijači Hajduka, a doći će i košarkaši Splita

VIDEO

Bolnica na splitskim Križinama uskoro će se kompletno preseliti na Firule, drugu lokaciju tamošnjeg Kliničkog bolničkog centra, a u tome pomažu i članovi Torcide.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

Šezdesetak navijača Hajduka stiglo je u utorak na Firule gdje je, uz vodstvo glavne sestre Dolores Poljak, započela selidba interne klinike. Torcidaši pomažu u preseljenju kreveta, nose kutije i drugi namještaj.

Pomoć torcidaša zatražio je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara. Pridružili su im se i članovi Košarkaškog kluba Split, koji je na raspolaganje stavio sve prvotimce i trenere, ali i veterani Četvrte gardijske brigade

Bolnica na Križinama oslobađa se za eventualne slučajeve oboljelih od korona virusa u Splitsko-dalmatinskoj županiji, kao što je to slučaj i u Zagrebu. Tamo će se oboljeli liječiti u KB-u Dubrava.

- Preseljenje je počelo noćas. Torcida pomaže s krevetima koji su prilično teški i komplicirani - rekao je za HRT dr. Anton Marović, pomoćnik ravnatelja KBC-a Split za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor.

"Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad", priopćili su iz Torcide u ponedjeljak i dodali:

"Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku".

Bad Blue Boysi u akciji "Plavo srce"

Bad Blue Boysi pokrenuli su akciju "Plavo srce" za svoje najugroženije susjede kao i one koji su u samoizolaciji.

Plavi dečki iz Španskog su se organizirali kako bi potrebitima dostavili lijekove, higijenske potrepštine, namirnice, poštu i druge stvari.

- Pokažimo snagu i zajedništvo - poručili su BBB, koji u četvrtak

- Navijači su još jednom, kao i za vrijeme poplava u Gunji, požara u predgrađima Splita, a i kada je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji, pokazali da imaju ne samo srce nego i izuzetnu volju i organizacijske sposobnosti mobilizirati ljude koji onda pomažu općem dobru. Nažalost, i dalje će ih se tretirati kao građane drugog reda, i kad treba i kad ne treba, ali to ih neće spriječiti da opet pomognu - kazao je bivši navijač Thomas Bauer.

Pokretanje videa...

00:38
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 83

VIDEO

Nije ozlijeđen samo Niksi Vlašić, Hrvatska će na Euru biti jako oslabljena! Bez junaka bronce
ZABORAVLJENA ŽRTVA

Nije ozlijeđen samo Niksi Vlašić, Hrvatska će na Euru biti jako oslabljena! Bez junaka bronce

Plus+ Oršić, Rog i Perišić pretrpjeli su slične ozljede, vratili su se na teren istoga dana, ali Mislav je igrao najmanje. Iako se najranije ozlijedio. 'Ponižavaju ga!, ljuti se Tomislav Ivković

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'
GODIŠNJICA

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'

Moji kolege i ja smo mislili da će Rijeka, bude li trebalo, nekoga i 'pojesti', da će sigurno dobiti tu utakmicu. Bili smo uvjereni da će se u Rijeci tu noć feštati i guštati, kaže Zoran Krečak
Sramota u Zagrebu: Huligani napali Krovinovića! Hajduk: Pratili su ga i napali u grupi...
INCIDENT

Sramota u Zagrebu: Huligani napali Krovinovića! Hajduk: Pratili su ga i napali u grupi...

Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice. To nije prvi takav napad na naše igrače, objavio je Hajduk