Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Totalni kaos u Francuskoj: Evra i suigrači ne treniraju

None Foto: REUTERS

Na treningu su se zakačili Evra i kondicijski trener koji je istrgnuo akreditaciju s vrata pa napustio teren. Na poziv kapetana Evre isto su učinili igrači

Muke po Francuskoj se nastavljaju. Nakon što su izgubili od Meksika, posvađali su se Nicolas Anelka i izbornik Raymond Domenech. Anelka ga je opsovao pa ekspresno izletio iz reprezentacije. No, ni tu nije stalo.
Uoči utakmice s domaćinom, Južnoafričkom Republikom, igrači su odbili trenirati. Naime, u nedjelju su se na treningu 'zakačili' kapetan Patrice Evra i kondicijski trener Robert Duverne. U verbalnoj prepirci kondicijski trener je istrgnuo akreditaciju oko vrata, bacio je na pod i napustio trening. Odmah za njim krenuli su i igrači na poziv Evre, igrača Manchester Uniteda. Ubrzo su se svi našli u busu na putu za hotel.
- Ovo je skandal za Francusku i za ove mlade ljude. Neprihvatljivo je da igrači ne žele trenirati. Meni se sve ovo gadi i što se mene tiče gotovo je, napuštam Savez - rekao je Jean-Louis Valentin, direktor reprezentacije, sad već bivši.
Francuzi još imaju teoretske šanse za prolaz u osminu finala, što bi bilo ravno senzaciji. Moraju se nadati da Meksiko i Urugvaj neće remizirati, a pritom sa što većom razlikom pobijediti JAR.

Komentari (16)
  • sad Irci feštaju :)

    20. 6. 2010,   17:47
  • to vam je bozja kazna za onu ruku

    20. 6. 2010,   17:47
  • znaci tako se tera vodece iz savezu... marovicu gotovo je

    20. 6. 2010,   17:47