Obavijesti

Sport

Komentari 4

Tradicija se nastavlja: Hrvatski borac na Silvestrovu u Saitami

Tradicija se nastavlja: Hrvatski borac na Silvestrovu u Saitami
1

Na Silvestrovo 2017. je Mirko Cro Cop Filipović odradio posljednju borbu u japanskoj Saitama Areni i pobijedio Roquea Martineza (33), a ove godine tradiciju Hrvata u Japanu nastavlja Satoshi Ishii (33)

VIDEO

Mirko je odradio devet borbi na Silvestrovo, a izgubio samo jednu. Taj put sad nastavlja njegov učenik, japansko hrvatski borac Satoshi Ishii (33). Osvajač olimpijskog zlata u džudu dolazi u Japan nakon dva poraza pa bi mu ova pobjeda pred 'domaćom' publikom dobro došla.

Pokretanje videa...

03:11

Kako god okrenete, Satoshi je kod kuće. Rođen je te je dugo godina živio u Japanu, a dolaskom u kamp Mirka Filipovića zaljubio se u Hrvatsku te je uzeo državljanstvo, a kako Japanci vole Hrvate u ringu Ishii će imati veliku podršku. Njegov je protivnik Jake 'Honey Bear' Heun (32) koji stiže s dvije pobjede, a jedna od njih je upravo protiv Martineza kojeg je porazio i Filipović.

Satoshi je na vaganju imao 103.8 kilograma, dok je Heun bio 30 dekagrama teži (104.1 kg). Američki šoumen zabavljao je okupljene na vaganju, a obećao je da će to napraviti i na Silvestrovo. Nadamo se da će se na putu do ringa dobro zabaviti, dok mu nakon zvona više neće biti svejedno jer Satoshi jako želi pobjedu za poboljšanje skora.

Događaj počinje 31. prosinca u 6 sati ujutro po hrvatskom vremenu, a Ishiijeva borba šesta je po redu. Ishii se zadnji put na Silvestrovo borio protiv Cro Copa prije 5 godina i izgubio, a prije toga ima tri pobjede (Fujita, Sylvia, Le Banner) i dva poraza (Yoshida, Fjodor Jemjeljanenko) kad je u ring ulazio 31. prosinca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener