Obavijesti

Sport

Komentari 63

Tuga u obitelji Enrique: Bivšem izborniku Španjolske umrla kći

Tuga u obitelji Enrique: Bivšem izborniku Španjolske umrla kći
1

Velika životna tragedija zadesila je bivšeg izbornika španjolske nogometne reprezentacije Luisa Enriquea (49). Nakon petomjesečne borbe s rakom kostiju preminula mu je kći Xana (9)

VIDEO

Neizmjerno će nam nedostajati, ali sjećanje na nju trajat će vječno. Nadamo se da ćemo se negdje ponovno sresti, bit će zvijezda vodilja našoj obitelji. Mirno spavaj, Xanita.

Poruka je to obitelji Enrique nakon što je preminula njihova devetogodišnja kći Xana. Pet mjeseci borila se s rakom kostiju, ali na kraju je ipak izgubila bitku sa zloćudnom bolesti.

- Hvala vam na porukama podrške i na ljubavi koju ste nam pružali ovih mjeseci i zahvaljujemo vam na diskreciji i razumijevanju - napisao je na svom Twitter profilu bivši izbornik Španjolske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Luis Enrique (49) je u ožujku ove godine iznenadno napustio španjolsku reprezentaciju prije utakmice s Maltom, a izbornik je bio do lipnja kad je odstupio iz obiteljskih razloga. Španjolski nogometni savez nije otkrivao o čemu je riječ, a radilo se o bolesti malodobne kćeri.

Preko noći napustio reprezentaciju

Podsjetimo, španjolski izbornik doslovno je preko noći otišao iz reprezentacije. Usred noći sa 25. na 26. ožujka napustio je hotel u kojem je spavao zajedno s reprezentativcima.

Igračima je ostavio pismo u kojem ih zaklinje da nikome, ni u kojem slučaju i ni pod koju cijenu, ne otkrivaju razlog njegovog odlaska. Marca je tu noć nazvala "najdramatičnijom u povijesti reprezentacije".

Zagreb: Konferencija Å¡panjolskog izbornika nakon poraza na Maksimiru

Kapetan Sergio Ramos drugi je dan na Twitteru objavio poruku svojem izborniku:

- Šefe, svi smo jako tužni zbog vijesti. Obitelj je svetinja. Nadamo se da će sve biti u najboljem mogućem redu. Želimo da znaš kako je momčad s tobom do smrti i da ćemo danas pobijediti za tebe. Želimo ti puno snage i hrabrosti i šaljemo ti zagrljaje - napisao je Ramos koji je kao kapetan Reala godinama bio najljući mogući rival s .Enriqueom, tada trenerom Barcelone.

Iz Saveza su tada kratko izvijestili: "Razlozi su obiteljske prirode, riječ je o višoj sili. Molimo javnost za diskreciju i poštovanje izbornikove intime".

Podrška bivšem treneru

Na društvenim su se mrežama odmah javili i neki igrači koji su igrali pod Enriqueom u Barceloni poput Luisa Suareza i Gerarda Deulofeua.

- Ovo je trenutak velike boli i tuge. Počivaj u miru XANITA. Imajte puno snage Luis, Elena i obitelji - napisao je napadač Barcelone.

- Počivaj u miru, Xana. Luisu Enriqueu i obitelji želim svu snagu svijeta. Ostajemo bez riječi - napisao je Deulofeu (25).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta