Obavijesti

Sport

Komentari 71

Transfer bomba! Atiemwen iz Gorice novi je igrač Dinama?!

Transfer bomba! Atiemwen iz Gorice novi je igrač Dinama?!
3

Atiemwen bi bio savršeno pojačanje za Dinamo, a u Dinamovu sustavu 4-1-4-1 može funkcionirati na svim prednjim pozicijama: na oba krila, biti napadač, rekao nam je trener Gorice Sergej Jakirović

VIDEO

Dinamo je kupio najboljeg strijelca HNL-a Komnena Andrića, a stiže i ponajbolji igrač lige i jesenski hit - Iyayi Believe Atiemwen! Trebao bi za dan-dva (možda i na 23. rođendan, koji slavi 24. siječnja) riješiti papirologiju pa potpisati višegodišnji ugovor s Dinamom.

Gorica bi za popularnog Belog trebala inkasirati dva milijuna eura, a još nije odlučeno hoće li Atiemwen (22) do ljeta ostati u Gorici ili odmah otići u Maksimir.

- Gledajte, Atiemwen je daleko najbolji igrač lige. To ne govorim kako bih sad pričao bajke o svom igraču nego doista tako mislim. A možete samo zamisliti kako bi izgledao uz još bolje suigrače - rekao nam je trener Gorice Sergej Jakirović pa dodao:

- Da, iz Dinama su me nekoliko puta pitali za mišljenje o njemu, ali on je i dalje tu, trenira s nama. Za mene bi kao za trenera bila najbolja opcija kad bi on potpisao za Dinamo, a onda ostao s nama do kraja sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Beli je čudo

Pregovori Dinama i Gorice intenzivirali su se, sve se radi u velikoj tajnosti, ali je i sve izvjesnije kako će Beli vrlo brzo staviti potpis na ugovor s “modrima”. U 17 je prvenstvenih utakmica ove sezone postigao sedam golova, uz četiri asistencije.

A što je Bjelici vrlo važno - može igrati na nekoliko pozicija.

- Atiemwen bi bio savršeno pojačanje za Dinamo, a u Dinamovu sustavu 4-1-4-1 može funkcionirati na svim prednjim pozicijama: na oba krila, biti napadač, a u posljednjem jesenskom kolu vrhunski je igrao i zadnjeg veznog - dodaje Jakirović.

Odobrio Bjelica

Dinamo bi tako već ove zime pronašao zamjenu za Olma, jer teško da će mladi Španjolac i u sezonu 2019/20. ući kao igrač Dinama. Zagrepčani na njemu planiraju zaraditi 15-20 milijuna eura.

Nenad Bjelica želi Belog, odobrio je dolazak nigerijskog nogometaša, svjestan kako mu u momčadi treba jedan takav univerzalac. Kako sad stvari stoje, treba očekivati Atiemwena u Dinamu.

I onda vidjeti hoće li Nigerijac u Maksimir sletjeti odmah ili tek na ljeto...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener