Obavijesti

Sport

Komentari 97

Transfer iz snova: Stipe Perica potpisao je ugovor za Chelsea!

Transfer iz snova: Stipe Perica potpisao je ugovor za Chelsea!
3

Vijest je službena, a Chelsea je transfer 18-godišnjeg napadača Zadra potvrdio na svojoj stranici. Perica je za Zadar u 23 odigrane utakmice zabio deset golova...

VIDEO

Stipe Perica (18) novi je napadač Chelseaja! Vijest je to koja je odjeknula s Otoka. Chelsea je na službenoj stranici potvrdio transfer.

- Chelsea je doveo 18-godišnjeg napadača Zadra, Stipu Pericu, koji je nedavno igrao na U-20 Svjetskom prvenstvu - stoji na stranici engleskog prvoligaša. 

Transfer je to iz snova za zadarskog 18-godišnjeg napadača. Prošle godine srušio je Dinamo u Kupu i "modrima" u samo četiri minute zabio dva komada. 

Htio ga je Dinamo, o njemu je sanjao i Hajduk, ali Stipe Perica nije želio ni u jedan od dva najveća hrvatska kluba. Čekao je s transferom i to je ispalo kao pun pogodak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Perica je od svog debija za Zadrane odigrao 23 utakmice i zabio 10 golova.

Drugi Hrvat pod Mourinhom, treći u Chelseaju

Jose Mourinho trenirao je Luku Modrića u madridskom Realu. A sad će drugi Hrvat dobiti šansu trenirati pod velikim Joseom. Stipe Perica pakira kofere i seli u London.

Perica je postao treći Hrvat koji je odjenuo Chelseajev dres. Nakon Marija Stanića i Mateja Delača, Perica je treći hrvatski igrač u velikom londonskom klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener